Εκτύπωση αυτής της σελίδας

ΤΡΑΙΝΟΣΕ: Ξεκίνησε η νέα διπλή γραμμή στη Φθιώτιδα - Με λεωφορεία για Αμφίκλεια και Μπράλο

Δημοσιεύτηκε: Σάββατο, 10 Φεβρουαρίου 2018 07:46 ΤΡΑΙΝΟΣΕ: Ξεκίνησε η νέα διπλή γραμμή στη Φθιώτιδα - Με λεωφορεία για Αμφίκλεια και Μπράλο

Δείτε τις ώρες αναχώρησης – άφιξης…

Δίνεται στην κυκλοφορία από σήμερα Σάββατο 10 Φεβρουαρίου 2018 και για το επιβατικό κοινό, η διπλή σύγχρονη γραμμή Τιθορέα – Λιανοκλάδι, η οποία παρακάμπτει το υφιστάμενο δίκτυο της ορεινής Παρνασσίδας.

Αυτό σημαίνει ότι οι σταθμοί Αμφίκλειας, Λιλαίας και Μπράλου δε θα εξυπηρετούνται από κάποια αμαξοστοιχία, ωστόσο οι συγκεκριμένες περιοχές θα συνδεθούν με λεωφορεία.

Ειδικότερα σύμφωνα με την ΤΡΑΙΝΟΣΕ Τα λεωφορεία θα συνδέουν στην Τιθορέα, τους Σταθμούς Αμφίκλεια, Λιλαία και Μπράλο με τον κεντρικό Σιδηροδρομικό Άξονα, προκειμένου το επιβατικό κοινό να μετεπιβιβάζεται στις αμαξοστοιχίες της ΤΡΑΙΝΟΣΕ Α.Ε. και να συνεχίζει το ταξίδι του.

Τα δρομολόγια των λεωφορείων θα ακολουθούν τις ώρες αναχωρήσεων και αφίξεων των αμαξοστοιχιών στο Σ.Σ. Τιθορέας, ενώ θα διέρχονται σε τροποποιημένες κατάλληλα ώρες στους υπόλοιπους ενδιάμεσους σταθμούς Αμφίκλεια, Λιλαία και Μπράλο. Οι επιβάτες θα μπορούν να χρησιμοποιούν το σιδηροδρομικό τους εισιτήριο για τη μετακίνησή τους με τα λεωφορεία της ΤΡΑΙΝΟΣΕ.

Οι ώρες αναχώρησης/άφιξης των λεωφορείων έχουν ως εξής:

Από Σ.Σ Μπράλο για Σ.Σ. Τιθορέα για την αμαξοστοιχία 1511:

Ώρα αναχώρησης 07:00 – Ώρα άφιξης 07:35

  • Από Σ.Σ Τιθορέα για Σ.Σ. Μπράλο για την αμαξοστοιχία 884:
    • Ώρα αναχώρησης 10:15 – Ώρα άφιξης 10:50
  • Από Σ.Σ Μπράλο για Σ.Σ. Τιθορέα για την αμαξοστοιχία 885:
    • Ώρα αναχώρησης 20:00 – Ώρα άφιξης 20:35
  • Από Σ.Σ Τιθορέα για Σ.Σ. Μπράλο για την αμαξοστοιχία 1510:
    • Ώρα αναχώρησης 21:15 – Ώρα άφιξης 21:50
  • Από Σ.Σ Μπράλο για Σ.Σ. Τιθορέα για την αμαξοστοιχία 3521 (Κυριακές):
    • ‘Ώρα αναχώρησης 16:50 – Ώρα άφιξης 17:25

Για το αρχικό διάστημα λειτουργίας της νέας γραμμής, ενδεχομένως να εμφανισθούν μικρές καθυστερήσεις, με βάση τις οδηγίες ασφαλούς κυκλοφορίας του ΟΣΕ και της ΕΡΓΟΣΕ.

Η ΤΡΑΙΝΟΣΕ ζητά την κατανόηση του επιβατικού κοινού για το προσεχές διάστημα και δεσμεύεται για την άρτια εξυπηρέτησή του με την ολοκλήρωση παράδοσης της νέας γραμμής στο σύνολό της.