Είδαν το φορτηγό του όταν έκλεβε μελίσσια και πήγε να δηλώσει κλοπή

Δημοσιεύτηκε: Πέμπτη, 22 Φεβρουαρίου 2018 08:32 Είδαν το φορτηγό του όταν έκλεβε μελίσσια και πήγε να δηλώσει κλοπή

Πήγε να κλέψει μελίσσια, αλλά την πάτησε και βρέθηκε με χειροπέδες....

Στο μάτι ξένα μελίσσια είχε βάλει 40χρονος στο Βαθύ Αυλίδας ο οποίος συνελήφθη το πρωί της Τρίτης (20/2) από αστυνομικούς της Ομάδας Δημόσιας Ασφάλειας του Τμήματος Ασφαλείας Χαλκίδας, για κλοπή μελισσοσμηνών.

Ο συλληφθείς το βράδυ της Καθαράς Δευτέρας μετέβη με το φορτηγό του στην παραπάνω περιοχή και αφαίρεσε συνολικά 40 τελάρα με μελισσοσμήνη, από 8 κυψέλες μελισσών.

Σαν να μην έφτανε αυτό, επειδή στο σημείο έφτασε με το αυτοκίνητό του ο ιδιοκτήτης των μελισσοσμηνών, για να διαφύγει χτύπησε πάνω του. Προκειμένου να φτιάξει το άλλοθι του, καθώς είχε αναγνωρισθεί το όχημα διαφυγής, το πρωί της Τρίτης πήγε στο Τμήμα Ασφαλείας Χαλκίδας και κατήγγειλε ότι του το είχαν κλέψει.

Αντ’ αυτού συνελήφθη και σε βάρος του σχηματίσθηκε δικογραφία για ζωοκλοπή, φθορά ξένης ιδιοκτησίας και ψευδή ανωμοτί κατάθεση.

Από τους αστυνομικούς βρέθηκαν στον χώρο που διαπράχθηκε η κλοπή και κατασχέθηκαν: 12 κενές κυψέλες μελισσών, ένα μελισσοκομικό εργαλείο («καπνιστήρι») και μία σακούλα με πευκοβελόνες, ιδιοκτησίας του 40χρονου.

Την προανάκριση ενήργησε το Τμήμα Ασφαλείας Χαλκίδας, ενώ ο συλληφθείς οδηγήθηκε στον Εισαγγελέα Πρωτοδικών Χαλκίδας.

Προσαρμοσμένη αναζήτηση