Εκτύπωση αυτής της σελίδας

Φθιώτιδα: Κατηγορείται ότι άφησε το σκύλο του δεμένο σε δέντρο και πέθανε

Δημοσιεύτηκε: Δευτέρα, 26 Μαρτίου 2018 11:25 Φθιώτιδα: Κατηγορείται ότι άφησε το σκύλο του δεμένο σε δέντρο και πέθανε (Φωτογραφία αρχείου από zoosos)

Συνελήφθη ο ιδιοκτήτης και σήμερα θα οδηγηθεί στον Εισαγγελέα...

Μία ακόμη περίπτωση κακοποίησης ζώου, που προκάλεσε μάλιστα το θάνατό του, καταγγέλθηκε σε περιοχή της Φθιώτιδας και συγκεκριμένα στη Σκάρφεια.

Σύμφωνα με καταγγελία που έγινε στην Αστυνομία, ένας 42χρονος άφησε το σκύλο του δεμένο σε δέντρο, εντός περιφραγμένου χώρου όπου φυλάει άλλα ζώα (μαντρί), με αποτέλεσμα το ζώο να βρεθεί την Κυριακή (25/3) νεκρό.

Την κατάθεση στο αρμόδιο Αστυνομικό Τμήμα έδωσε συγχωριανός του, που είχε δει από την περασμένη εβδομάδα το σκύλο σε κακή κατάσταση και όπως υποστηρίζει παρατημένο στην τύχη του. Από το ΑΤ Καμένων Βούρλων συνελήφθη ο 42χρονος ο οποίος υποστήριξε ότι ο σκύλος του ήταν βαριά άρρωστος και ότι σε καμία περίπτωση δεν τον κακομεταχειρίζοταν ή τον άφηνε χωρίς τροφή.

Ο συλληφθείς αναμένεται να οδηγηθεί στον Εισαγγελέα, ενώ παραγγέλθηκε νεκροψία - νεκροτομή  ώστε να εξακριβωθούν τα αίτια που προκάλεσαν το θάνατο του ζώου.