Εκτύπωση αυτής της σελίδας

Λαμία: Εδώ έφτιαχναν τις «μαϊμού» φιάλες υγραερίου (ΒΙΝΤΕΟ - ΦΩΤΟ)

Δημοσιεύτηκε: Τετάρτη, 04 Απριλίου 2018 09:02 Λαμία: Εδώ έφτιαχναν τις «μαϊμού» φιάλες υγραερίου (ΒΙΝΤΕΟ - ΦΩΤΟ)

Δεν πίστευαν στα μάτια τους οι εκπρόσωποι των εταιρειών - Κατασχέθηκαν χιλιάδες «επώνυμες» φιάλες υγραερίου - 7 συλλήψεις και η έρευνα συνεχίζεται.

«Είναι όπως τα επώνυμα ρούχα «μαϊμού» ή είναι σαν να πάρεις ένα μπουκάλι Coca Cola να βάλεις μέσα ένα προϊόν τύπου Cola, να το σφραγίσεις με καπάκι της Coca Cola και να το διαθέσεις στην αγορά...». Έτσι μας περιέγραψε εκπρόσωπος της εταιρίας «Πετρογκάζ», αυτό που γινόταν στις εγκαταστάσεις εταιρείας στην περιοχή της Λαμίας.

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ οι «μαϊμού» φιάλες διοχετεύονταν στην αγορά σε διάφορες πόλεις της Ελλάδας. Οι αστυνομικοί της Ασφάλειας Λαμίας έστησαν μπλόκο χθες σε ένα φορτηγό από την Πάτρα το οποίο είχε φορτώσει τις «επώνυμες» φιάλες υγραερίου από την συγκεκριμένη εταιρεία. Κατασχέθηκε τόσο το φορτηγό όσο και το εμπόρευμα.

Δείτε στην επόμενη φωτογραφία το φορτηγό έξω από το Αστυνομικό Μέγαρο της Λαμίας.

Ακολούθησε έφοδος της Αστυνομίας στις εγκαταστάσεις της εταιρείας, που βρίσκεται έξω από τη Λαμία, όπου βρέθηκαν και κατασχέθηκαν χιλιάδες φιάλες και άλλα αποδεικτικά στοιχεία, όπως πώματα με κλεψίτυπα λογότυπα πασίγνωστων εταιριών.

Στην επιχείρηση της Αστυνομίας συνελήφθησαν και 7 άτομα, οι 4 βρίσκονταν στο χώρο μεταξύ των οποίων και κάποιος υπεύθυνος, ενώ οι άλλοι 3 ήταν στο φορτηγό που πήγαινε για την Πάτρα.

Οι συλληφθέντες οδηγήθηκαν χθες το μεσημέρι στον Εισαγγελέα και στη συνέχεια αφέθηκαν ελεύθεροι.

Δείτε τι είπε στο LamiaReport o εκπρόσωπος της εταιρείας EKO κ. Γιώργος Κούκουρας.

Δείτε φωτογραφίες από τις εγκαταστάσεις της εταιρείας που βρίσκεται λίγα χιλιόμετρα έξω από την πόλη της Λαμίας.