Κικίλιας από Λαμία: Διγλωσσία της κυβέρνησης ακόμη και στα εθνικά θέματα

Δημοσιεύτηκε: Παρασκευή, 20 Απριλίου 2018 21:16 Κικίλιας από Λαμία: Διγλωσσία της κυβέρνησης ακόμη και στα εθνικά θέματα

Ευθεία επίθεση για την εξωτερική πολιτική και την έλλειψη αισθήματος ασφάλειας στον πολίτη - Σταϊκούρας: Να γιατί είναι αδύνατη η καθαρή έξοδος από τα μνημόνια.

Ο Βουλευτής της Α’ Αθήνας, Τομεάρχης Εθνικής Άμυνας της Νέας Δημοκρατίας και πρώην Υπουργός, Βασίλης Κικίλιας βρέθηκε την Παρασκευή 20 Απριλίου στη Λαμία προκειμένου να μιλήσει σε εκδήλωση της ΔΗΜ.Τ.Ο. Λαμίας με θέμα: «Ελλάδα και Σύγχρονες Εθνικές Προκλήσεις».

Νωρίτερα ο κ. Κικίλιας είχε την ευκαιρία να επισκεφθεί το ΚΕΥΠ και να συνομιλήσει με τοπικούς παράγοντες συναντώντας στα γραφεία τους τον Αντιπεριφερειάρχη ΠΕ Φθιώτιδας, Ευθύμιο Καραΐσκο και το Δήμαρχο Λαμιέων Νίκο Σταυρογιάννη.

Στα γραφεία της ΝΟΔΕ Φθιώτιδας παραχώρησε επίσης συνέντευξη τύπου αναλύοντας τις θέσεις του κόμματος της Αξιωματικής Αντιπολίτευσης σε θέματα Άμυνας και Ασφάλειας.

Ο κ. Κικίλιας ήταν ιδιαίτερα επιθετικός απέναντι στην εφαρμοζόμενη εξωτερική πολιτική κατηγορώντας τους ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ, τόσο για αξιοποίηση εθνικών θεμάτων για επίλυση εσωτερικών τους προβλημάτων όσο και για συνεχή ψέματα και διγλωσσία που έβαλε σε εθνικές περιπέτειες τη χώρα, ενώ δίχασαν εμφυλιοπολεμικά, όπως είπε χαρακτηριστικά, τους Έλληνες.

Δείτε αποσπάσματα από την τοποθέτηση του Τομεάρχη Εθνικής Άμυνας της ΝΔ:

Στον ίδιο τόνο και οι τοποθετήσεις του βουλευτή Φθιώτιδας και Τομεάρχη Οικονομικών Χρήστου Σταϊκούρα που συνόδεψε τον κ. Κικίλια στην περιοδεία του στη Λαμία. Μάλιστα ο κ. Σταϊκούρας εξήγησε γιατί πιστεύει ότι τον προσεχή Αύγουστο δεν θα έχουμε καθαρή έξοδο από τα μνημόνια, αλλά και για θέματα που καίνε την τοπική επικαιρότητα, όπως το Νοσοκομείο, το Πανεπιστήμιο, η ΠΕΛ και η έλλειψη αισθήματος ασφάλειας στον κόσμο:

Φωτογραφίες από την αίθουσα της ΝΟΔΕ Φθιώτιδας:

Προσαρμοσμένη αναζήτηση