Εκτύπωση αυτής της σελίδας

Ξέρουν τους δράστες που έστησαν καρτέρι και λήστεψαν επιχειρηματία

Δημοσιεύτηκε: Πέμπτη, 26 Απριλίου 2018 08:10 Ξέρουν τους δράστες που έστησαν καρτέρι και λήστεψαν επιχειρηματία

Σχηματίστηκε δικογραφία σε βάρος τριών Ελλήνων και ενός αλλοδαπού, που είχαν ληστέψει τον περασμένο Φεβρουάριο ιδιοκτήτη πρατηρίου.

Εξιχνιάσθηκε από αστυνομικούς της Ομάδας Δημόσιας Ασφάλειας του Τμήματος Ασφαλείας Χαλκίδας, η ένοπλη ληστεία που είχε αναστατωσει τον περασμένο Φεβρουάριο, την μικρή κοινωνία του Μαλακώντα Ερέτριας Ευβοίας με θύμα έναν 72χρονο κάτοικο της περιοχής.

Σύμφωνα με τη δικογραφία βραδινές ώρες της 09-02-2018, τέσσερις δράστες, έχοντας καλυμμένα τα χαρακτηριστικά των προσώπων τους με κουκούλες τύπου full face, ανέμεναν και ακινητοποίησαν τον ηλικιωμένο, έξω από το σπίτι του και ενώ επέστρεφε με τις ειπσράξεις από το πρατήριο που διατηρεί στην περιοχή.

Μάλιστα ο ένας εκ των δραστών χτύπησε τον 72χρονο στο κεφάλι, με την λαβή πιστολιού, προκειμένου να του αποσπάσει τα λεφτά που είχε επάνω του και ένα κινητό τηλέφωνο.

Από την αστυνομική έρευνα, προέκυψε η εμπλοκή τριών Ελλήνων, ηλικίας 49, 36 και 39 ετών, που περιλαμβάνονται στη δικογραφία, καθώς και ενός αλλοδαπού, υπηκόου Αλβανίας.

Την προανάκριση ενήργησε το Τμήμα Ασφαλείας Χαλκίδας, ενώ η δικογραφία που σχηματίσθηκε θα υποβληθεί στον Εισαγγελέα Πρωτοδικών Χαλκίδας.