Πολλά τα «μπράβο» για τις επιτυχίες των Αστυνομικών σε Φθιώτιδα και Βοιωτία

Δημοσιεύτηκε: Πέμπτη, 24 Μαΐου 2018 11:24 Πολλά τα «μπράβο» για τις επιτυχίες των Αστυνομικών σε Φθιώτιδα και Βοιωτία

Τις πρόσφατες επιτυχίες των Τμημάτων Ασφαλείας Θηβών και Λαμίας, στην αντιμετώπιση της οργανωμένης καλλιέργειας και διακίνησης των ναρκωτικών, αλλά και τους αστυνομικούς του ΑΤ Λαμίας που με την ψυχραιμία και τον επαγγελματισμό που επέδειξαν, απέτρεψαν 35χρονο να αυτοκτονήσει, εξαίρει με δελτίο τύπου η Ένωση Αξιωματικών Ελληνικής Αστυνομίας Στερεάς Ελλάδας.

Ειδικότερα αναφέρουν:

«Το Δ.Σ. της Ένωσης Αξιωματικών ΕΛ.ΑΣ. Στερεάς Ελλάδας με αφορμή τις πρόσφατες επιτυχίες των Τμημάτων Ασφαλείας Θηβών και Λαμίας, στο πεδίο αντιμετώπισης της οργανωμένης καλλιέργειας και διακίνησης των ναρκωτικών, αναφορικά  με τον εντοπισμό φυτείας και κατάσχεσης συνολικά (3.700) οπιούχων φυτών «παπαρούνες», σε περιοχή της Βοιωτίας, καθώς και σύλληψης τεσσάρων (4) αλλοδαπών καλλιεργητών της φυτείας, από την πρώτη αναφερόμενη Υπηρεσία την 14/5, καθώς και με την εξάρθρωση πολυμελούς εγκληματικής οργάνωσης διακίνησης ναρκωτικών ουσιών, που δρούσε στη Λαμία, από την δεύτερη αναφερόμενη υπηρεσία την 22/5, εκφράζει τα θερμά του συγχαρητήρια στο Διοικητή, στους Αξιωματικούς και στο προσωπικό αυτών οι οποίοι εργάστηκαν άοκνα, μη φειδόμενοι χρόνου, για την καταπολέμηση της μάστιγας των ναρκωτικών που πλήττει την κοινωνία μας.

Επίσης συγχαίρουμε τους συναδέλφους του Αστυνομικού Τμήματος Λαμίας, οι οποίοι με την ψυχραιμία που επέδειξαν και τον άριστο επαγγελματισμό τους απέτρεψαν συμπολίτη μας από πράξη αυτοχειρίας από την οροφή πολυκατοικίας στο κέντρο της Λαμίας.

Τέτοιες επιτυχίες και ενέργειες αφενός εμπεδώνουν το αίσθημα ασφάλειας των συμπολιτών μας, καταδεικνύοντας παράλληλα και το υψηλό επαγγελματικό επίπεδο των αστυνομικών, αφετέρου αναδεικνύουν το πολυδιάστατο και δύσκολο έργο που επιτελούν καθημερινά τα στελέχη της Ελληνικής Αστυνομίας, κάτω από αντίξοες συγκυρίες».

Επίσης και η Ένωση Αστυνομικών Υπαλλήλων Φθιώτιδας με ανάρτησή της στην ιστοσελίδα της συγχαίρει τους συναδέλφους αστυνομικούς για τις παραπάνω επιτυχίες αναφέροντας τα εξής:

«Το Διοικητικό Συμβούλιο της Ένωσης Αστυνομικών Υπαλλήλων Φθιώτιδας  εκφράζει δημόσια τα θερμά του συγχαρητήρια στον Διευθυντή της Διεύθυνσης Αστυνομίας Φθιώτιδας, στον Διοικητή και τους λοιπούς Αξιωματικούς του Τμήματος Ασφαλείας Φθιώτιδας, καθώς και στην Ομάδα δίωξης ναρκωτικών ουσιών της ίδιας υπηρεσίας, που με συντονισμένες προσπάθειες και την συνδρομή λοιπών υπηρεσιών της ίδιας διεύθυνσης, στo πλαίσιο ευρείας κλίμακας αστυνομικής επιχείρησης, την 21/05/2018, κατάφεραν να εξιχνιάσουν δύο (2) εγκληματικές  οργανώσεις  που δρούσαν στους Νομούς Φθιώτιδας και Λάρισας, συλλαμβάνοντας συνολικά έντεκα (11) δράστες και προβαίνοντας στη κατάσχεση μεγάλης ποσότητας ναρκωτικών και λοιπών πειστηρίων της εγκληματικής δράσης τους.

Επίσης συγχαίρει τους Αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος Λαμίας, καθώς με την ψυχραιμία που επέδειξαν και τον άριστο επαγγελματισμό τους, θέτοντας εαυτούς σε κίνδυνο, κατάφεραν την 22/05/2018 να σώσουν την ζωή ενός συμπολίτη μας στην πόλη της Λαμίας.

Οι επιτυχίες αυτές πέραν των άλλων, καταδεικνύουν περίτρανα ότι το αστυνομικό προσωπικό εργάζεται με υψηλό αίσθημα ευθύνης και αυταπάρνησης , πολλές φορές μάλιστα και πέραν κάθε θεσμοθετημένου ωραρίου, εμπεδώνοντας το δημόσιο αίσθημα ασφάλειας των συμπολιτών μας».

Προσαρμοσμένη αναζήτηση