Σεμινάριο αυτοάμυνας για τους Αστυνομικούς Υπαλλήλους Βοιωτίας

Δημοσιεύτηκε: Παρασκευή, 25 Μαΐου 2018 21:45 Σεμινάριο αυτοάμυνας για τους Αστυνομικούς Υπαλλήλους Βοιωτίας

Την Πέμπτη 24/5/2018 στη Λιβαδειά.

Με ξεχωριστή επιτυχία πραγματοποιήθηκε στη Λιβαδειά την Πέμπτη 24/5 το σεμινάριο αστυνομικής αυτοάμυνας στηριζόμενο σε τεχνικές αυτοπροστασίας και εφαρμογής του Νόμου από τον Πρόεδρο της ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΑΣ ΕΝΩΣΗΣ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΩΝ ΜΑΧΗΤΙΚΩΝ ΙΚΑΝΟΤΗΤΩΝ, Νεκτάριο Λυκιαρδόπουλο.

Η Ένωση Αστυνομικών Υπαλλήλων Βοιωτίας (Ε.Α.Υ.Β.) τίμησε τον ικανό εκπαιδευτή για την προσφορά του στην Ένωσή, όπως επίσης και τον Ανθυπαστυνόμο Δημήτριο Καραΐσκο, για τον επαγγελματισμό και την προσφορά του στην Ελληνική Αστυνομία.

Κατά τη διάρκεια του σεμιναρίου οι αστυνομικοί είχαν την ευκαιρία να διδαχθούν μέσω των σεναρίων, πως θα ανταπεξέλθουν στις επικίνδυνες καταστάσεις που καθημερινά αντιμετωπίζουν κατά την εκτέλεση της υπηρεσίας τους, με τη βοήθεια των πολεμικών τεχνών και τη χρήση λαβών Ζίου Ζίτσου. Με το πέρας του σεμιναρίου, αποδόθηκε σε όλους τους συμμετέχοντες ειδική βεβαίωση παρακολούθησης από την Π.ΕΝ.Ε.Μ.Ι και το Ελληνικό Δίκτυο Ζίου Ζίτσου!

Όπως επισημαίνει η ΕΑΥΒ, «ο επαγγελματίας Αστυνομικός οφείλει να πραγματώνει το «νους υγιής εν σώματι υγιεί», γνωρίζοντας ότι η ψυχή δεν υπάρχει χωρίς το σώμα και Αστυνομικός χωρίς ψυχή…».

Υπό αυτό το πρίσμα ανάλογες εκδηλώσεις θα διοργανώνονται από την Ένωσή στο μέλλον σε τακτική βάση!

«Η Ε.Α.Υ.Βοιωτίας ευχαριστεί θερμά τους συναδέλφους οι οποίοι συμμετείχαν, το δάσκαλο κ. ΛΥΚΙΑΡΔΟΠΟΥΛΟ Νεκτάριο για την τιμή προς την Ένωσή μας, καθώς επίσης και τον Αθλητικό Σύλλογο A.C. Dragons Taekwondo για την παραχώρηση της αιθούσης όπου έλαβε χώρα το σεμινάριο».

 

Προσαρμοσμένη αναζήτηση