Χειροπέδες σε κλέφτη - απατεώνα που είχε «χτυπήσει» στην Ανατολική Φθιώτιδα

Δημοσιεύτηκε: Δευτέρα, 28 Μαΐου 2018 08:24 Χειροπέδες σε κλέφτη - απατεώνα που είχε «χτυπήσει» στην Ανατολική Φθιώτιδα

Είχε εκδοθεί ένταλμα σύλληψης του Ανακριτή για κλοπές αρκετών χιλιάδων ευρώ…

Συνελήφθη μετά από αναζητήσεις το απόγευμα του Σαββάτου (26/5) στην Πελασγία, 42χρονος που φέρεται να είχε εξαπατήσει αλλά και κλέψει ηλικιωμένους στην ευρύτερη περιοχή της Στυλίδας.

Συγκεκριμένα στις 15-05-2018, ο 42χρονος είχε προσεγγίσει 81χρονη στην παραπάνω περιοχή και προσποιούμενος υπάλληλο της Δ.Ε.Δ.Δ.Η.Ε. είχε κατορθώσει με τη μέθοδο της απασχόλησης, να αφαιρέσει μέσα από το σπίτι της ηλικιωμένης χρηματικά ποσά και διάφορα κοσμήματα, συνολικής αξίας 6.000 ευρώ.

Σαν να μην του έφτανε αυτό την ίδια ημέρα, στην ίδια περιοχή, ο 42χρονος παραβίασε οικία 72χρονου, αφαιρώντας από το εσωτερικό της διάφορα κοσμήματα και παλαιά χαρτονομίσματα.

Στο πλαίσιο της έρευνας που διεξήγαγε το ΑΤ Στυλίδας, προέκυψε η ταυτότητα του δράστη των παραπάνω κλοπών και απατών, σε βάρος του οποίου εκδόθηκε Ένταλμα σύλληψης από τον Ανακριτή Λαμίας.

Ακολούθησαν αναζητήσεις μέχρι και τη σύλληψη του 42χρονου στην Πελασγία, ωστόσο η έρευνα συνεχίζεται, προκειμένου να ταυτοποιηθεί και ένα ακόμη άτομο, που φέρεται ως συνεργός του.

Την προανάκριση διενεργεί το Αστυνομικό Τμήμα Στυλίδας, ενώ ο συλληφθείς οδηγήθηκε στον Εισαγγελέα Πρωτοδικών Λαμίας και παραπέμφθηκε για να απολογηθεί την προσεχή Τρίτη, στον Ανακριτή Λαμίας.

 

Προσαρμοσμένη αναζήτηση