Νεκρό μωρό σε δυστύχημα – Γιατί άργησαν τα ασθενοφόρα (ΒΙΝΤΕΟ - ΦΩΤΟ)

Δημοσιεύτηκε: Δευτέρα, 28 Μαΐου 2018 09:57 Νεκρό μωρό σε δυστύχημα – Γιατί άργησαν τα ασθενοφόρα (ΒΙΝΤΕΟ - ΦΩΤΟ)

Τέσσερις τραυματίες, ανάμεσά τους τα ανήλικα κορίτσια της οικογένειας 10 και 13 ετών.

Τραγωδία εκτυλίχτηκε το μεσημέρι της Κυριακής έξω από το χωριό Πύλη Τρικάλων, όταν 5μελης οικογένεια βρέθηκε στο γκρεμό με τραγικό απολογισμό ένα νεκρό μωρό και τέσσερις τραυματίες εκ των οποίων οι δύο είναι τα ανήλικα κορίτσια της οικογένειας.

Η οικογένεια έτρωγε σε ταβέρνα στο Περτούλι νωρίτερα και ανέβαινε στην Πύλη, όταν από άγνωστο λόγο ο 45χρονος οδηγός Αστυνομικός που υπηρετεί στη ΔΑ Τρικάλων, έχασε τον έλεγχο του αυτοκινήτου του και έπεσε σε απότομη πλαγιά, όπου δεν υπάρχει προστατευτική μπάρα.

Όπως λένε οι κάτοικοι πρόκειται για ένα σημείο που γνωρίζουν κι εκείνοι ότι είναι επικίνδυνο και θα μπορούσε να είχε αποφευχθεί η εκτροπή του οχήματος αν υπήρχαν προστατευτικές μπάρες.

Στο βίντεο του trikalaola μιλάνε τόσο κάτοικοι της περιοχής όσο κι ο ιδιοκτήτης της ταβέρνας που είδε τελευταίος την οικογένεια πριν συμβεί το κακό.

Όπως μετέδωσε επίσης το trikalaola οι τραυματίες μεταφέρθηκαν αρχικά στο Κ.Υ. Πύλης και εν συνεχεία στο Γενικό Νοσοκομείο Τρικάλων. Πιο βαριά τραυματισμένη είναι η σύζυγος 45 ετών που είναι στρατιωτικός, ενώ λιγότερο είναι ο 45χρονος οδηγός και τα δύο κορίτσια του ζευγαριού, ένα 10χρονο και ένα 13χρονο.

Οι κάτοικοι διαμαρτύρονταν ότι άργησαν να έρθουν τα ασθενοφόρα. Όμως, την ώρα του τροχαίου συμβάντος, το ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ που εδρεύει στο Κ.Υ. Πύλης, παραλάμβανε έναν ασθενή που είχε πάθει ηλεκτροπληξία και τον διεκόμιζε στο Γ.Ν. Τρικάλων.

Έτσι, το κέντρο του ΕΚΑΒ έστειλε ασθενοφόρο από Τρίκαλα που απέχει 30 χλμ. Στην αρχική κλήση αναφερόταν πως ήταν τραυματίας μία γυναίκα. Μετά το τηλεφωνικό κέντρο του ΕΚΑΒ δέχτηκε έναν καταιγισμό  τηλεφωνημάτων για την κατάσταση που επικρατούσε, αλλά κανένας δεν έδινε τις σωστές πληροφορίες για να κινηθεί αναλόγως. Για την μεταφορά των τραυματιών και του νεκρού παιδιού, χρειάστηκαν να μετακινηθούν 3 ασθενοφόρα.

 

Προσαρμοσμένη αναζήτηση