Το 4ο Δημοτικό Λαμίας σε Ιταλία και Τουρκία με το ERASMUS + (ΦΩΤΟ)

Δημοσιεύτηκε: Τρίτη, 29 Μαΐου 2018 08:12 Το 4ο Δημοτικό Λαμίας σε Ιταλία και Τουρκία με το ERASMUS + (ΦΩΤΟ)

Μια νέα ευχάριστη εμπειρία έζησαν οι  μαθητές και εκπαιδευτικοί του 4ου Δημοτικού Σχολείου Λαμίας, που ταξίδεψαν στην Caserta Ιταλίας (6-12 Mαιου)  και στα Άδανα της Τουρκίας (13-19 Μαιου), στα πλαίσια των τρίχρονων Ευρωπαϊκών προγραμμάτων   «ERASMUS +», που εκπονεί το σχολείο.

Μαθητές και  εκπαιδευτικοί, συνεργάστηκαν με μαθητές άλλων χωρών, παρουσίασαν εργασίες σχετικές με το πρόγραμμα, παρακολούθησαν μαθήματα στα αγγλικά, γνώρισαν το εκπαιδευτικό σύστημα, την ιστορία και τον πολιτισμό των δύο πόλεων.

 Η υποδοχή και η φιλοξενία και στις δύο πόλεις ήταν πολύ ζεστή. Έχοντας  κάνει καινούργιους φίλους, επέστρεψαν στην πόλη και το σχολείο τους για να γίνουν πρεσβευτές της συνεργασίας, της συνύπαρξης και της ειρήνης.

«Συγχαρητήρια στα παιδιά μας για την υποδειγματική δουλειά και συμπεριφορά τους».

*Να σημειώσουμε ότι στο πλαίσιο του «ERASMUS +» το Σαββατοκύριακο (26-27/5) επέστρεψαν, από την πόλη Orihuela της Ισπανίας, τρείς εκπαιδευτικοί και τρεις μαθητές του 3ου Δημοτικού Σχολείου Καρπενησίου και από την πόλη Roquetas de Mar της Ισπανίας τρείς εκπαιδευτικοί και έξι μαθητές του Γυμνασίου Γυμνού Εύβοιας. Τέλος 6 με 9 Ιουνίου θα βρίσκονται στην πόλη Cardiff της Ουαλίας δύο εκπαιδευτικοί του 4ου Δημοτικού Σχολείου Λιβαδειάς και τρεις ακόμη Εκπαιδευτικοί από το ΚΕΠΛΗΝΕΤ και το 1ο ΓΕΛ Λιβαδειάς.

Προσαρμοσμένη αναζήτηση