Μετωπική σύγκρουση με μια γυναίκα νεκρή και τρεις τραυματίες

Δημοσιεύτηκε: Τρίτη, 29 Μαΐου 2018 09:00 Μετωπική σύγκρουση με μια γυναίκα νεκρή και τρεις τραυματίες

Χρειάστηκε η επέμβαση της Πυροσβεστικής για τον απεγκλωβισμό δύο ατόμων, στο θανατηφόρο τροχαίο στην ΕΟ Λιβαδειάς - Θήβας.

Σοβαρό τροχαίο με τον θανάσιμο τραυματισμό μιας γυναίκας και τον τραυματισμό ακόμη τριών ατόμων εκ των οποίων το ένα ανήλικο, σημειώθηκε το απόγευμα της Δευτέρας (28/5) στην περιοχή των Βαγίων Θήβας.

Κάτω από άγνωστες συνθήκες που ερευνώνται από το αρμόδιο τμήμα τροχαίας, δύο ΙΧΦ συγκρούστηκαν μετωπικά στην ΕΟ Λιβαδειάς – Θήβα στο ύψος περίπου των Βαγίων (16,5 χ/θ) με αποτέλεσμα τα άτομα του ενός οχήματος μία γυναίκα 49 ετών με το γιο της να εγκλωβιστούν στα συντρίμμια και να τραυματιστούν, όπως και τα δύο άτομα που επέβαιναν στο άλλο όχημα. Ένας 50χρονος με την 8χρονη κόρη του.

Με την επέμβαση της Πυροσβεστικής που έφτασε στο σημείο με δύο οχήματα και τέσσερις πυροσβέστες και τα τέσσερα άτομα παραδόθηκαν στα πληρώματα του ΕΚΑΒ για τη μεταφορά τους στο Νοσοκομείο Θηβών. Δυστυχώς η 50χρονη κατέληξε λίγο αργότερα στα τραύματά της, ενώ σοβαρή περιγράφονταν και η κατάσταση του γιου της που ήταν ο οδηγός του ενός οχήματος και τραυματίστηκε στο πόδι.

Ευτυχώς πιο ελαφρά τραυματίστηκαν ο πατέρας και η κόρη που επέβαιναν στο άλλο όχημα.

Προσαρμοσμένη αναζήτηση