Ημερίδα για τη διάδοση των αποτελεσμάτων ERASMUS+ στο 1ο Λύκειο Λαμίας

Δημοσιεύτηκε: Τρίτη, 29 Μαΐου 2018 20:35 Ημερίδα για τη διάδοση των αποτελεσμάτων ERASMUS+ στο 1ο Λύκειο Λαμίας

Πραγματοποιήθηκε την περασμένη Τετάρτη, (23-5-2018), το πρωί Ημερίδα  στο χώρο εκδηλώσεων του 1ου Γενικού Λυκείου Λαμίας με σκοπό την διάχυση των αποτελεσμάτων του προγράμματος ERASMUS+  “AGREE” που υλοποιήθηκε το σχολικό έτος 2017-2018 (Πρώτο από τα τρία χρόνια του χρηματοδοτούμενου από την Ε.Ε. προγράμματος) .

Κατά τη διάρκεια της ημερίδας τόσο οι μαθητές της Α΄ Λυκείου, μέλη της ομάδας του προγράμματος ERASMUS+ όσο και οι  εκπαιδευτικοί-μέλη στο πρόγραμμα  είχαν την ευκαιρία να καταθέσουν τις εμπειρίες και τις εντυπώσεις τους από τη συμμετοχή τους στο εν λόγω πρόγραμμα.

Την εκδήλωση τίμησαν με την παρουσία τους ο Δήμαρχος Λαμιέων κ. Σταυρογιάννης, η Αντιδήμαρχος Παιδείας, Πρόνοιας και Πολιτισμού κ. Αργύρη, ο Περιφερειακός Διευθυντής  Εκπαίδευσης κ. Δημητρίου, ο Προϊστάμενος Επιστημονικής και Παιδαγωγικής Καθοδήγησης κ. Αργυρόπουλος και η Υπεύθυνη Σχολικών Δραστηριοτήτων κ. Παπαγιαννοπούλου.

Παράλληλα, οι προσκαλεσμένοι κ. Σταυρογιάννης, κ. Δημητρίου και κ. Αργυρόπουλος μίλησαν ενώπιον μαθητών, εκπαιδευτικών και εκπροσώπων του συλλόγου Γονέων και Κηδεμόνων του σχολείου, εξαίροντας τη σημασία, την σπουδαιότητα και την αναγκαιότητα υλοποίησης τέτοιων προγραμμάτων στον ευρύτερο χώρο της εκπαίδευσης.

Τέλος, ο Διευθυντής, οι μαθητές, οι συμμετέχοντες  στο Πρόγραμμα Erasmus+  εκπαιδευτικοί, ο σύλλογος των διδασκόντων εκπαιδευτικών και ο σύλλογος Γονέων & Κηδεμόνων  του 1ου Γενικού Λυκείου Λαμίας εξέφρασαν τις θερμές ευχαριστίες τους προς τους επίσημους προσκεκλημένους, τόσο για την παρουσία, την ενεργό συμμετοχή και την ομιλία τους στην Ημερίδα όσο και για την ανεκτίμητη, πολυεπίπεδη και συνεχή υποστήριξή τους σε όλες τις φάσεις υλοποίησης του προγράμματος Erasmus+.

Δείτε φωτογραφίες:

Προσαρμοσμένη αναζήτηση