Λαμία: Απεργία και συγκέντρωση διαμαρτυρίας

Δημοσιεύτηκε: Τετάρτη, 30 Μαΐου 2018 09:45 Λαμία: Απεργία και συγκέντρωση διαμαρτυρίας

Με απεργιακή κινητοποίηση του Εργατικού Κέντρου Λαμίας το πρωί στην πλατεία Πάρκου και συγκέντρωση διαμαρτυρίας της νεοσύστατης «Κοινωνικής Συμμαχίας» το απόγευμα στις 7 στην πλατεία Διάκου, συμμετέχει η Λαμία στην απεργία που κήρυξαν ΓΣΕΕ - ΑΔΕΔΥ και οι υπόλοιποι εργατικοί φορείς για την 30η Μαΐου.

«Όλοι μαζί αντιστεκόμαστε στις πολιτικές λιτότητας και κοινωνικής απαξίωσης…», είναι το μήνυμα των συνδικαλιστικών φορέων, ωστόσο θα υπάρχουν και πάλι ξεχωριστές κινητοποιήσεις.

Αν και στη Λαμία τα πράγματα είναι εξαιρετικά χαλαρά με μικρή συμμετοχή στην απεργία, στην Αττική προβλέπεται γενικό μπλακ άουτ, κι από τη συγκέντρωση που θα πραγματοποιηθεί στις 11 στην πλατεία Κλαυθμώνος.

Ακυρώσεις υπάρχουν στα δρομολόγια, τραίνων και αεροπλάνων, ενώ τα πλοία θα παραμείνουν δεμένα στα λιμάνια.

Στις 7 το απόγευμα η «Κοινωνική Συμμαχία» ξεκινά, μετά από σύσκεψη των φορέων του νομού Φθιώτιδας, με την «ΠΑΝΕΘΝΙΚΗ ΗΜΕΡΑ ΔΡΑΣΗΣ» ενάντια στις ασκούμενες πολιτικές λιτότητας, ανεργίας και υπερφορολόγησης.

Στο πλαίσιο αυτό διοργανώνει συγκέντρωση διαμαρτυρίας στην Πλατεία Διάκου και παράλληλα στην αίθουσα του Εργατικού Κέντρου Π.Ε. Φθιώτιδας θα προβληθεί το ντοκιμαντέρ «Οι αγώνες των συνδικάτων στην Ελλάδα 1918 - 2018» των συντελεστών της «Μηχανής του Χρόνου» των Χρήστου Βασιλόπουλου & Δημήτρη Πετρόπουλου.

Προσαρμοσμένη αναζήτηση