«Καμία πρόσληψη εξωτερικών φρουρών στο Δομοκό…;»

Δημοσιεύτηκε: Τετάρτη, 30 Μαΐου 2018 10:55 «Καμία πρόσληψη εξωτερικών φρουρών στο Δομοκό…;»

Διαμαρτυρία της Ένωσης Υπαλλήλων που μένουν ακάλυπτες οργανικές θέσεις.

Την έντονη δυσαρέσκειά τους για το γεγονός ότι στην πρόσφατη προκήρυξη ΑΣΕΠ για τον διορισμό προσωπικού στις Ελληνικές Φυλακές, δεν υπάρχουν θέσεις εξωτερικών φρουρών στο Δομοκό, εκφράζουν με δελτίο τύπου, τα μέλη της Ένωσης Υπαλλήλων Εξωτερικής Φρουράς Καταστήματος Κράτησης Δομοκού.

Το τελευταίο διάστημα οι Εξωτερικοί Φρουροί έχουν αναλάβει και τη λειτουργία του Εξωτερικού Θυρωρείου γεγονός που αύξησε τις βάρδιες ευθύνης τους έχοντας μειωμένο αριθμό προσωπικού.

Διαβάστε τη σχετική διαμαρτυρία:

«Μετά και τη δημοσίευση της προκήρυξης του ΑΣΕΠ 6Κ/2018 την οποία προσμέναμε εδώ και πολλά χρόνια για την πλήρωση θέσεων των καταστημάτων Κράτησης του Υπουργείου Δικαιοσύνης διαπιστώσαμε προς μεγάλη μας έκπληξη ότι στον πίνακα κατανομής των θέσεων δεν υπάρχουν θέσεις Εξωτερικών Φρουρών για το Κ. Κ. Δομοκού. Το  Κ.Κ. Δομοκού είναι ένα από τα καταστήματα που η Εξωτερική  Φρουρά πρόσφατα ανέλαβε πιλοτικά τη λειτουργία του Εξωτερικού Θυρωρείου του Καταστήματος. Το γεγονός αυτό έκανε ακόμη πιο επιτακτική την ανάγκη ενίσχυσης της Εξωτερικής Φρουράς με προσωπικό. Προς μεγάλη μας απογοήτευση παρότι υπάρχουν κενές οργανικές θέσεις Εξωτερικών Φρουρών στο Κ.Κ. Δομοκού με την προκήρυξη 6Κ/2018 δεν προβλέφθηκε καμία ενίσχυση με προσωπικό. Οι διαβεβαιώσεις που λαμβάναμε κατά καιρούς ήταν θετικές ως προς την ενίσχυσή μας κάτι το οποίο μετά λύπης μας δεν συνέβη».

Προσαρμοσμένη αναζήτηση