Συνεδριάζουν Οικονομική και ΕΠΖ στο Δομοκό

Δημοσιεύτηκε: Τετάρτη, 30 Μαΐου 2018 12:02 Συνεδριάζουν Οικονομική και ΕΠΖ στο Δομοκό

Διαγωνισμοί και προϋπολογισμός απασχολούν την Οικονομική Επιτροπή του Δήμου Δομοκού που συνεδριάζει την Παρασκευή 1 Ιουνίου 2018 στις 11 το πρωί στην αίθουσα συνεδριάσεων του Δημοτικού Συμβουλίου.

Συνολικά πέντε (5) τα θέματα της ημερήσιας διάταξης:

1. ΟΡΙΣΜΟΣ ΠΛΗΡΕΞΟΥΣΙΟΥ ΔΙΚΗΓΟΡΟΥ ΓΙΑ ΤΗΝ ΥΠΟΘΕΣΗ ΤΗΣ ΠΡΟΑΣΠΙΣΗΣ ΤΩΝ ΣΥΜΦΕΡΟΝΤΩΝ ΤΟΥ Δ. ΔΟΜΟΚΟΥ  ΜΕ  ΚΑΤΑΘΕΣΗ ΑΙΤΗΣΗΣ ΑΝΑΓΝΩΡΙΣΗΣ ΔΙΚΑΙΟΥΧΩΝ ΚΑΘΟΡΙΣΜΟΥ ΟΡΙΣΤΙΚΗΣ ΤΙΜΗΣ ΑΠΟΖΗΜΙΩΣΗΣ ΑΠΌ ΤΗΝ  ΕΡΓΟΣΕ ΑΕ, ΕΝΩΠΙΟΝ ΤΟΥ ΜΟΝΟΜΕΛΟΥΣ ΠΡΩΤΟΔΙΚΕΙΟΥ ΛΑΜΙΑΣ (ΣΧΕΤ Η ΥΠ ΑΡΙΘΜ. 133/2017 ΑΠΟΦΑΣΗ ΤΟΥ)

2. ΕΓΚΡΙΣΗ ΤΕΧΝΙΚΩΝ ΠΡΟΔΙΑΓΡΑΦΩΝ ΚΑΙ ΚΑΘΟΡΙΣΜΟΣ ΤΩΝ ΟΡΩΝ ΔΙΕΝΕΡΓΕΙΑΣ ΣΥΝΟΠΤΙΚΟΥ ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΥ ΓΙΑ ΤΗΝ «ΠΡΟΜΗΘΕΙΑ ΑΝΑΛΩΣΙΜΩΝ, ΑΝΤΑΛΛΑΚΤΙΚΩΝ ΚΑΙ ΕΞΟΠΛΙΣΜΟΥ ΜΗΧΑΝΟΓΡΑΦΗΣΗΣ»

3. ΕΓΚΡΙΣΗ ΤΕΧΝΙΚΩΝ ΠΡΟΔΙΑΓΡΑΦΩΝ ΚΑΙ ΚΑΘΟΡΙΣΜΟΣ ΤΩΝ ΟΡΩΝ ΔΙΕΝΕΡΓΕΙΑΣ ΣΥΝΟΠΤΙΚΟΥ ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΥ ΓΙΑ ΤΗΝ «ΣΥΝΤΗΡΗΣΗ ΥΛΙΚΟΥ, ΛΟΓΙΣΜΙΚΟΥ, ΔΙΚΤΥΩΝ ΚΑΙ ΕΡΓΑΣΙΕΣ ΜΗΧΑΝΟΓΡΑΦΙΚΗΣ ΕΠΕΞΕΡΓΑΣΙΑΣ ΔΕΔΟΜΕΝΩΝ»

4. ΕΞΕΤΑΣΗ ΠΡΑΚΤΙΚΩΝ ΣΥΝΟΠΤΙΚΟΥ ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΥ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΑΡΟΧΗ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ «ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑ ΚΑΙ ΣΥΝΤΗΡΗΣΗ ΕΓΚΑΤΑΣΤΑΣΗΣ ΕΠΕΞΕΡΓΑΣΙΑΣ ΛΥΜΑΤΩΝ ΒΙΟΚΑ ΔΟΜΟΚΟΥ».

5. ΕΓΚΡΙΣΗ ΔΙΑΘΕΣΗΣ ΠΙΣΤΩΣΕΩΝ ΠΡΟΫΠΟΛΟΓΙΣΜΟΥ ΟΙΚ ΕΤΟΥΣ 2018

Θα ακολουθήσει στις 12 το μεσημέρι στον ίδιο χώρο η συνεδρίαση της Επιτροπής Ποιότητας Ζωής, με τέσσερα θέματα μεταξύ των οποίων η  «Έγκριση λειτουργίας και έκδοση Κανονισμού Λειτουργίας εμποροπανηγύρεως  Δήμου Δομοκού» και η «έγκριση κανονισμού χρήσης μουσικής και μουσικών οργάνων - παράτασης του ωραρίου λειτουργίας της μουσικής σε καταστήματα υγειονομικού ενδιαφέροντος του Δήμου Δομοκού».

Προσαρμοσμένη αναζήτηση