7ο «Κολυμπώ για τους Άλλους»

Δημοσιεύτηκε: Πέμπτη, 31 Μαΐου 2018 23:00 7ο «Κολυμπώ για τους Άλλους»

Στις 3 Ιουνίου 2018 το 7ο «Κολυμπώ για τους άλλους» πραγματοποιείται για πρώτη φορά στην πόλη της Χαλκίδας.

Μία διοργάνωση που συνδυάζει τον αθλητισμό με το πνεύμα της κοινωνικής αλληλεγγύης και συνδιοργανώνεται από την Μη Κερδοσκοπική Εταιρεία “The Extra Mile” και το Tedx Χαλκίδας, υπό την αιγίδα της Περιφέρειας Στερεάς Ελλάδας (Π.Ε.Ευβοίας), του Δήμου Χαλκιδέων, του Δ.Ο.Α.Π.ΠΕ.Χ, και με χορηγούς την Whitetip Investments και την ΕΨΑ.

Περιλαμβάνει 30λεπτη κολύμβηση με αντίστοιχη καταμέτρηση της απόστασης που θα διανύσει ο κάθε κολυμβητής. Μετά την ολοκλήρωση του γεγονότος θα ακολουθήσει κλήρωση δώρων και θα δοθούν αναμνηστικά συμμετοχής.

Τα έσοδα των συμμετοχών θα διατεθούν για τις ανάγκες της «Κιβωτού του Κόσμου» (Εθελοντικού Μη Κερδοσκοπικού Οργανισμού Μέριμνας & Προστασίας Μητέρας Και Παιδιού). Δραστηριοποιείται και απευθύνεται πρώτα και κύρια στα μικρά απροστάτευτα παιδιά, τα περισσότερα από μονογονεϊκές οικογένειες, αλλά και πολλά χωρίς γονείς, που βιώνουν δύσκολες συνθήκες, παραμέληση, εγκατάλειψη, χωρίς ιατρική φροντίδα με αβέβαιο μέλλον.

Ταυτόχρονα, θα συλλέγονται τρόφιμα μακράς διάρκειας για την κάλυψη των αναγκών των παιδιών της Κιβωτού του Κόσμου.

Το 7ο «Κολυμπώ για τους άλλους» θα διεξαχθεί από τις 09:00 έως τις 15:00 στην πισίνα του Δημοτικού Κολυμβητηρίου Χαλκίδας «Πάρκο του Λαού». 11:00-11:30 θα υπάρχει ένα διάλειμμα για χαιρετισμούς.

Προσαρμοσμένη αναζήτηση