Εκτύπωση αυτής της σελίδας

Όχι μία αλλά 13 νέες σελίδες Facebook για την Ελληνική Αστυνομία

Δημοσιεύτηκε: Πέμπτη, 31 Μαΐου 2018 23:11 Όχι μία αλλά 13 νέες σελίδες Facebook για την Ελληνική Αστυνομία

Η σελίδα της ΓΕΠΑΔ Στερεάς μία από αυτές…

Πριν από μερικές ημέρες γνωρίσαμε τη νέα σελίδα στο Facebook της Γενικής Περιφερειακής Αστυνομικής Διεύθυνσης Στερεάς Ελλάδας, ωστόσο η Ελληνική Αστυνομία απέκτησε 13 νέες σελίδες στο διαδίκτυο.

Δική τους σελίδα απέκτησαν ακόμη η Γενική Αστυνομική Διεύθυνση Θεσσαλονίκης και οι Γενικές Περιφερειακές Αστυνομικές Διευθύνσεις Ανατολικής Μακεδονίας & Θράκης, Κεντρικής Μακεδονίας,  Δυτικής Μακεδονίας, Ηπείρου, Θεσσαλίας, Βορείου Αιγαίου, Νοτίου Αιγαίου, Δυτικής Ελλάδας, Πελοποννήσου, Κρήτης και Ιονίων Νήσων.

Στόχος, όπως αναφέρουν, είναι η διαδραστική επικοινωνία με τις τοπικές κοινωνίες, μέσα από την καθημερινή παρουσίαση των δράσεων και της προσφοράς των αστυνομικών, καθώς επίσης και η ενημέρωση και ευαισθητοποίηση των πολιτών για διάφορα θέματα αστυνομικού και ευρύτερου κοινωνικού ενδιαφέροντος.

Η διαχείριση των σελίδων πραγματοποιείται από τα κατά τόπους Γραφεία Δημοσίων Σχέσεων και Ενημέρωσης Δημοσιογράφων της Γενικής Αστυνομικής Αστυνομικής Διεύθυνσης Θεσσαλονίκης και των Γενικών Περιφερειακών Αστυνομικών Διευθύνσεων, αντίστοιχα, σύμφωνα με την πολιτική της Ελληνικής Αστυνομίας στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης (social media).

Επισημαίνεται ότι η Ελληνική Αστυνομία, από τον Σεπτέμβριο του 2016 που δημοσίευσε την επίσημη σελίδα της στο «facebook», έχει κερδίσει την εμπιστοσύνη και την αποδοχή του κόσμου με 93.000 ακόλουθους – χρήστες, κατακτώντας μια θέση ανάμεσα στις ταχύτερα αναπτυσσόμενες σελίδες στη Ελλάδα (Fastest- Growing Society Pages in Greece).