Στον Γαβρόγλου για το Πανεπιστήμιο ο Γιάννης Περλεπές

Δημοσιεύτηκε: Παρασκευή, 01 Ιουνίου 2018 13:40 Στον Γαβρόγλου για το Πανεπιστήμιο ο Γιάννης Περλεπές

Μια προγραμματισμένη συνάντηση με τον Υπουργό Παιδείας, Έρευνας και Θρησκευμάτων κ. Κώστα Γαβρόγλου πραγματοποίησε ο τ. Αντιπεριφερειάρχης και Περιφερειακός Σύμβουλος Στερεάς Ελλάδας  κ. Γιάννης Περλεπές, σε συνέχεια του ενδιαφέροντός του για καίρια θέματα της Περιφέρειά μας.  

Στόχος του κ. Περλεπέ, ήταν να μεταφέρει και προσωπικά την αδικία που υφίσταται η Στερεά Ελλάδα, ως την μοναδική Περιφέρεια που δεν υπάρχει έδρα Τριτοβάθμιας Εκπαίδευσης  και παράλληλα να ενημερωθεί για τις πολιτικές πρωτοβουλίες της ηγεσίας του Υπουργείου Παιδείας.

«Το ενδιαφέρον όλων μας για τη δημιουργία μια ολοκληρωμένης δομής Τριτοβάθμιας Εκπαίδευσης στη Στερεά Ελλάδα είναι κάτι παραπάνω από δεδομένο. Πήρα την πρωτοβουλία να συναντήσω τον κ.  Γαβρόγλου προκειμένου να του εκθέσω και προσωπικά τις απόψεις μου όσον αφορά την μεγάλη αδικία που υφίστανται η Περιφέρειά μας, καθώς καταλήγει να είναι η μόνη που δεν διαθέτει ένα αυτόνομο Πανεπιστήμιο. Μετά τη συνάντησή μας αποκόμισα την εντύπωση πως το Υπουργείο έχει λάβει πολύ σοβαρά υπ` όψιν του όλες τις πρωτοβουλίες που έχουν ληφθεί από τους φορείς της Περιφέρειάς μας» δήλωσε σχετικά ο τ. Αντιπεριφερειάρχης και Περιφερειακός Σύμβουλος Στερεάς Ελλάδας  κ. Γιάννης Περλεπές μετά τη συνάντησή του με τον Υπουργό Παιδείας κ. Κ. Γαβρόγλου.

Προσαρμοσμένη αναζήτηση