«Πότε επιτέλους θα τελειώσει το έργο στην οδό Στυλίδος…» (ΦΩΤΟ-ΒΙΝΤΕΟ)

Δημοσιεύτηκε: Σάββατο, 02 Ιουνίου 2018 08:12 «Πότε επιτέλους θα τελειώσει το έργο στην οδό Στυλίδος…» (ΦΩΤΟ-ΒΙΝΤΕΟ)

Φωνές διαμαρτυρίας από τους επαγγελματίες στην οδό Στυλίδας, όπου διεξάγεται το έργο «Κατασκευή Αντιπλημμυρικής προστασίας Ανατολικής εισόδου Λαμίας».

Το γεγονός ότι το συγκεκριμένο έργο κρατά κλειστή την κάθοδο εδώ και μήνες, στη μοναδική έξοδο προς την Ανατολική Φθιώτιδα, έχει σοβαρό αντίκτυπο στην εξασφάλιση του επιούσιου για περίπου 20 επιχειρήσεις που δραστηριοποιούνται στο σημείο.

Όπως λένε στην κάμερα του LamiaReport δεν είναι κανείς αντίθετος σε αυτό το σημαντικό έργο, καθώς οι πλημμύρες τους αφορούν όλους, ζητούν όμως επιτάχυνση των εργασιών και κάποιες λύσεις που θα διευκολύνουν την πρόσβαση των πελατών τους, αλλά και την ασφαλή διέλευση όλων των οχημάτων.

Ήδη τα πρώτα σημάδια με κλείσιμο καταστήματος και αλλαγή έδρας, έχουν σημειωθεί και πριν είναι αργά για όλους, εκφράζουν την αγανάκτηση και την αγωνία τους.

Για την ιστορία η με αρ. πρωτ. 3931/Ε/6-7-2017 σύμβαση εκτέλεσης του έργου προέβλεπε περαίωση των εργασιών την 6-5-2018. Με απόφαση της 7ης συνεδρίασης του ΔΣ της ΔΕΥΑΛ δόθηκε μια 1η παράταση της προθεσμίας περαίωσης του, μέχρι 6-8-2018 δηλαδή κατά (3) τρείς επιπλέον μήνες, αφού όπως αναφέρεται σχετικά «για τις καθυστερήσεις στην εκτέλεση του έργου δεν υπάρχει αποκλειστικά υπαιτιότητα της αναδόχου». Ωστόσο για το συγκεκριμένο έργο έχουν πρβλεφθεί συμπληρωματικά έργα, με τη διαδικασία του ηλεκτρονικού διαγωνισμού να βρίσκεται σε εξέλιξη.

Δείτε φωτογραφίες από την οδό Στυλίδος:

Προσαρμοσμένη αναζήτηση