Διαμέρισματα-γιαπιά για τους στρατιωτικούς της 110 Π.Μ.

Δημοσιεύτηκε: Κυριακή, 03 Ιουνίου 2018 11:32 Διαμέρισματα-γιαπιά για τους στρατιωτικούς της 110 Π.Μ.

Από την δεκαετία του '80 παραμένουν γιαπιά τρεις πολυκατοικίες...

Στην 110 Π.Μ υφίστανται τρεις πολυκατοικίες ημιτελείς (καραγιαπί) οι οποίες είναι σε αυτή την κατάσταση από τη δεκαετία του ’80 επισημαίνει σε ανακοίνωσή της η Ένωση Στρατιωτικών ΠΕ Λάρισας.

«Κάθε μία από αυτές έχει δυνατότητα διάθεσης δεκαοκτώ διαμερισμάτων όπερ σημαίνει ότι η αποπεράτωσή τους θα δώσει τη δυνατότητα σε 54 οικογένειες να στεγαστούν και κατά συνέπεια να στεγάσουν τα όνειρά τους για κάποια χρόνια, εξοικονομώντας ένα σεβαστό ποσό στον οικογενειακό τους προϋπολογισμό από ενοίκια, κοινόχρηστα κ.α. συναφείς λογαριασμού» τονίζει η Ένωση και συμπληρώνει:

«Στο πλαίσιο της ανακήρυξης του 2018 ως έτους μέριμνας προσωπικού, αποτελεί χρυσή ευκαιρία για την υπηρεσία η αποπεράτωση των προαναφερθεισών πολυκατοικιών και η παράδοσή τους σε ένα εύλογο χρονικό διάστημα επ’ ωφελεία των στελεχών της Π.Α.

Καθίσταται επομένως επιτακτική η ανάγκη η υπηρεσία να ενσκήψει με ενδιαφέρον και αφοσίωση πάνω από το συγκεκριμένο ζήτημα και να αποδείξει για μία ακόμη φορά ότι βασικός της προσανατολισμός είναι η αναβάθμιση της ποιότητας ζωής του προσωπικού και η οικονομική ενίσχυση σημαντικού αριθμού συναδέλφων οι οποίοι με ιδρώτα και αίμα συντηρούν ένα σπίτι στην πόλη με ότι αυτό συνεπάγεται για τον οικογενειακό κορβανά.

Ήρθε λοιπόν η ώρα να ανακουφίσει αποπερατώνοντας τις τρεις (3) ημιτελείς πολυκατοικίες της 110 Π.Μ ένα μεγάλο αριθμό στελεχών και των οικογενειών τους. Τα κονδύλια που θα απαιτηθούν μπορούν με καλή θέληση να βρεθούν και να αποδειχθεί για άλλη μία φορά ότι το καλύτερο οπλικό σύστημα των Ε.Δ είναι ο παράγοντας »

Πηγή: larissanet.gr

Προσαρμοσμένη αναζήτηση