Εκτύπωση αυτής της σελίδας

Κίνημα Αλλαγής: Ομιλία σήμερα του Γραμματέα Μανώλη Χριστοδουλάκη στη Λαμία

Δημοσιεύτηκε: Δευτέρα, 04 Ιουνίου 2018 07:55 Κίνημα Αλλαγής: Ομιλία σήμερα του Γραμματέα Μανώλη Χριστοδουλάκη στη Λαμία

Κάλεσμα της Ν.Ε. του Κινήματος Αλλαγής στη Φθιώτιδα για τη σημερινή ομιλία στη Λαμία του Γραμματέα του Κινήματος κ. Μανώλη Χριστοδουλάκη

Η Νομαρχιακή Επιτροπή του Κινήματος Αλλαγής Φθιώτιδας καλεί τους πολίτες του Νομού να δώσουν το παρόν και να συμμετάσχουν ενεργά στην εκδήλωση  πολιτικού διαλόγου που θα πραγματοποιηθεί την Δευτέρα 4 Ιουνίου και ώρα 19:30 στο Εργατικό Κέντρο Φθιώτιδας με κεντρικό ομιλητή τον Γραμματέα του Κινήματος κ. Μανώλη Χριστοδουλάκη και  με θέμα της ομιλίας «Σύσταση νέων οργάνων στον νομό Φθιώτιδας και τρέχουσες πολιτικές εξελίξεις».

Να σημειωθεί ότι ο κ.  Μανώλης Χριστοδουλάκης νωρίτερα της εκδήλωσης θα συναντηθεί με τοπικούς φορείς της Περιφέρειας Στερεάς Ελλάδας και του Δήμου Λαμιέων όπως και με την διοίκηση του Γενικού Νοσοκομείου Λαμίας.


Στα πλαίσια της επικείμενης πολιτικής εκδήλωσης του Κινήματος Αλλαγής συγκλήθηκε συνεδρίαση της Νομαρχιακής Επιτροπής  Φθιώτιδας του Κινήματος  με διευρυμένη σύνθεση στις 31-5-2018.


 
Στη συνεδρίαση εκτός από τα μέλη του οργάνου, συμμετείχαν στελέχη της Τοπικής και Περιφερειακής αυτοδιοίκησης, εκπρόσωποι φορέων εργοδοτών και εργαζομένων όπως και εκπρόσωποι επιστημονικών φορέων  και επιμελητηρίων.

Την συνεδρίαση, στην οποία συμμετείχαν πλέον των 50 στελεχών, απασχόλησε η εξειδίκευση των πολιτικών θέσεων του Κινήματος Αλλαγής στη Φθιώτιδα.