Εκτύπωση αυτής της σελίδας

Από την παλιά Εθνική η κυκλοφορία προς Λαμία στο ύψος του Λογγού

Δημοσιεύτηκε: Τρίτη, 05 Ιουνίου 2018 11:05 Από την παλιά Εθνική η κυκλοφορία προς Λαμία στο ύψος του Λογγού

Λόγω εργασιών αναβάθµισης των Συστηµάτων των Σηράγγων…

Ξεκίνησαν από σήμερα (5/6) οι κυκλοφοριακές ρυθμίσεις στην Εθνική οδό με την εκτροπή των οχημάτων από το παλιό δίκτυο στο ύψος του Λογγού για το ρεύμα προς Λαμία, λόγω εργασίων αναβάθμισης στις σήραγγες και αποκατάστασης καθίζησης στον κλάδο εισόδου του Α/Κ Λογγού.

Συγκεκριμένα τα μέτρα θα εφαρμοστούν για τρεις ημέρες (5 με 7 Ιουνίου) καθ όλη τη διάρκεια του 24ωρου με απαγόρευση της κυκλοφορίας για το συγκεκριμένο κομμάτι.

Ειδικότερα, προβλέπεται η υποχρεωτική έξοδος από τον αυτοκινητόδροµο των οχηµάτων από τον Α/Κ Λογγού (Χ/Θ 166+180) και ακολουθώντας το παλαιό εθνικό οδικό δίκτυο (Περιφερειακός Αγίου Κωνσταντίνου και Καµένων Βούρλων), θα εισέρχονται εκ νέου στον αυτοκινητόδροµο από τον ∆υτικό Ηµικόµβο Καµένων Βούρλων στην Χ/Θ 179+895.

Παράλληλα, θα αποκλειστούν οι κλάδοι εισόδου προς τον αυτοκινητόδροµο στο ρεύµα πορείας προς Λαµία, στον Α/Κ Λογγού και στον Α/Κ Λατοµείου.

Θα ακολουθήσουν στις 13 Ιουνίου (εκτός αν αλλάξει κάτι στο χρονοδιάγραμμα των εργασιών) εργασίες στο αντίθετο ρεύμα προς Αθήνα. Θα ισχύσει πλήρης αποκλεισµός και η εκτροπή της κυκλοφορίας µέσω του Παλαιού Εθνικού Οδικού δικτύου τις 13,14-06-2018 και 19,20-06-2018 (4 ηµέρες) κατά τις ώρες από 08:00 έως 20:00.

Ειδικότερα, προβλέπεται η υποχρεωτική έξοδος από τον αυτοκινητόδροµο των οχηµάτων από τον ∆υτικό Ηµικόµβο Καµένων Βούρλων στην Χ/Θ 179+895 και ακολουθώντας το παλαιό εθνικό οδικό δίκτυο (Περιφερειακός Καµένων Βούρλων και Αγίου Κωνσταντίνου), θα εισέρχονται εκ νέου στον αυτοκινητόδροµο από τον Α/Κ Λογγού (Χ/Θ 166+180).

Επιπλέον, θα αποκλειστούν οι κλάδοι εισόδου προς τον  αυτοκινητόδροµο στο ρεύµα πορείας προς Αθήνα, στον Ανατολικό Ηµικόµβο Καµ. Βούρλων και στον Α/Κ Λατοµείου.