Πιτ-μπουλ δάγκωσε στο πρόσωπο μωρό

Δημοσιεύτηκε: Τρίτη, 05 Ιουνίου 2018 12:34 Πιτ-μπουλ δάγκωσε στο πρόσωπο μωρό (φώτο αρχείου)

Το 9 μηνών μωρό τραυματίστηκε σοβαρά από πιτ-μπουλ και διακομίστηκε στην Αθήνα. Το τραγικό περιστατικό συνέβη σε χωριό της Ναυπακτίας όπου είχε μεταβεί ζευγάρι από την Αθήνα με το μωρό τους και το σκύλο τους.

Στο Νοσκομείο Παίδων «Αγία Σοφία» στην Αθήνα διακομίστηκε 9 μηνών βρέφος μετά από επίθεση που δέχτηκε από το σκυλί της οικογένειάς του, ράτσας πιτ μπουλ.

Το δραματικό περιστατικό σημειώθηκε σε χωριό της Φωκίδας, όπου η οικογένεια του μωρού είχε μεταβεί σε φιλικό τους σπίτι για ολιγοήμερη απόδραση, παίρνοντας μαζί και το σκυλί.

Άγνωστο πως, το πιτ-μπουλ δάγκωσε στο πρόσωπο το μωρό προκαλώντας του σοβαρότατο τραυματισμό στο μάτι και στην κάτω γνάθο.

Ακολούθησε αγώνας δρόμου και μεταφορά του μωρού στο ΚΥ Ναυπάκτου κι από κει στο πανεπιστημιακό του Ρίου πριν καταλήξει στο Καραμανδάνειο για χειρουργική επέμβαση και στη συνέχεια στο Νοσοκομείο της Αθήνας.

Για τις συνθήκες κάτω από τις οποίες το μωρό δέχθηκε επίθεση από το σκυλί, διενεργείται προανάκριση από το Αστυνομικό Τμήμα Ευπαλίου της Φωκίδας.

Προσαρμοσμένη αναζήτηση