Εκτύπωση αυτής της σελίδας

Απείλησε την σύντροφό του με όπλο και έκαψε το αυτοκίνητο συγγενή της

Δημοσιεύτηκε: Τετάρτη, 06 Ιουνίου 2018 17:57 Απείλησε την σύντροφό του με όπλο και έκαψε το αυτοκίνητο συγγενή της

Πλούσιο το κατηγορητήριο για 35χρονο που αναστάτωσε το μεσημέρι τα Τρίκαλα και συνελήφθη στην Καρδίτσα.

Συνελήφθη το μεσημέρι της Τρίτης (05-06-2018) στην Καρδίτσα, από αστυνομικούς της Ομάδας Δίκυκλης Αστυνόμευσης (ΔΙ.ΑΣ.), ένας 35χρονος, σε βάρος του οποίου σχηματίστηκε δικογραφία για παράβαση του νόμου περί όπλων, παραβίαση της νομοθεσίας περί ενδοοικογενειακής βίας, εμπρησμό και διακεκριμένες περιπτώσεις φθοράς.

Όλα ξεκίνησαν όταν ο 35χρονος μετέβη στην οικία 24χρονης συντρόφου του στα Τρίκαλα, όπου διαπληκτίστηκε και στη συνέχεια την απείλησε με πυροβόλο όπλο. Το ευτύχημα είναι ότι δε χρησιμοποίησε τελικά το όπλο, ωστόσο το επεισόδιο είχε και συνέχεια, αφού προξένησε πυρκαγιά σε Ι.Χ. επιβατικό αυτοκίνητο, ιδιοκτησίας συγγενικού προσώπου της 24χρονης, που ήταν σταθμευμένο σε οδό της πόλης, προκαλώντας εκτεταμένες φθορές.

Ακολούθως διέφυγε με επιβατικό αυτοκίνητο προς την Καρδίτσα, όπου τον εντόπισαν οι αστυνομικοί της ΔΙ.ΑΣ. που του πέρασαν χειροπέδες.

Σε έλεγχο που διενεργήθηκε στο όχημα, βρέθηκαν και κατασχέθηκαν ένα πυροβόλο όπλο (πιστόλι) με  γεμιστήρα και οκτώ φυσίγγια, ένα αλεξίσφαιρο γιλέκο, καθώς και δύο κινητά τηλέφωνα (φωτογραφία).

Ο συλληφθείς θα οδηγηθεί στον Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Τρικάλων, ενώ την προανάκριση διενεργεί το Τμήμα Ασφάλειας Τρικάλων.