Εκτύπωση αυτής της σελίδας

Σαρακιώτης σε Καραγκούνη: «Λίγη αυτοκριτική δεν βλάπτει…»

Δημοσιεύτηκε: Πέμπτη, 07 Ιουνίου 2018 12:45 Σαρακιώτης σε Καραγκούνη: «Λίγη αυτοκριτική δεν βλάπτει…»

Ζωηρή συζήτηση με διαξιφισμούς και… παραινέσεις.

«Αταίριαστοι» όπως αναμενόταν ήταν οι δύο φιλοξενούμενοι πολιτικοί της ομώνυμης εκπομπής του ΣΚΑΙ την Τετάρτη (6/6) το μεσημέρι.

Οι δημοσιογράφοι Γιάννης Ντσούνος και Χρήστος Κούτρας, είχαν μαζί τους στο πάνελ τον βουλευτή Φθιώτιδας του ΣΥΡΙΖΑ, Γιάννη Σαρακιώτη και τον βουλευτή Αιτωλοακαρνανίας της ΝΔ, Κωνσταντίνο Καραγκούνη.

Η συζήτηση κινήθηκε γύρω από το ονοματολογικό όπου η τοποθέτηση του κ. Σαρακιώτη ήταν ότι δεν πρέπει να διαιωνίζεται το συγκεκριμένο ζήτημα όπως το Κυπριακό, σημειώνοντας την στάση της Αξιωματικής Αντιπολίτευσης που «ο Εκπρόσωπος της Ν.Δ. κ. Κουμουτσάκος λέει ότι ‘’είναι η καταλληλότερη στιγμή επίλυσης του ζητήματος’’ την Τρίτη το βράδυ και ο Πρόεδρος του ιδίου κόμματος κ. Μητσοτάκης να υποστηρίζει ότι ‘’μπορούμε να περιμένουμε ακόμα 2-3 χρόνια’’ την Τετάρτη το πρωί; Ας σοβαρευτούμε λίγο», είπε χαρακτηριστικά.

Οι δύο πολιτικοί αντάλλαξαν αρκετούς διαξιφισμούς για την εξωτερική πολιτική, αλλά και για την ασφάλεια των πολιτών, με τον κ Σαρακιώτη να υπενθυμίζει ότι επί Δένδια καταργήθηκαν 6.500 οργανικές θέσεις στην Ελληνική Αστυνομία όπως και η Δημοτική Αστυνομία, η οποία συνεπικουρούσε το έργο της ΕΛ.ΑΣ.. πρότεινε μάλιστα στο βουλευτή της ΝΔ να κάνουν και λίγη αυτοκριτική. Δείτε το σχετικό βίντεο: