Φρίκη: Πολτοποίησε το κεφάλι του θείου του για 160 ευρώ!

Δημοσιεύτηκε: Κυριακή, 10 Ιουνίου 2018 08:21 Φρίκη: Πολτοποίησε το κεφάλι του θείου του για 160 ευρώ!

Ο ανιψιός δολοφόνησε το θείο για τον ληστέψει...

Σοκάρει η υπόθεση ανθρωποκτονίας στη Ζηλευτή Τρικάλων που εξιχνιάστηκε άμεσα από την Ασφάλεια με τη σύλληψη του δράστη 41 ετών.

Σύμφωνα με την επίσημη ανακοίνωση πρόκειται για ανηψιό του θύματος σε βάρος του οποίου σχηματίστηκε δικογραφία για ανθρωποκτονία από πρόθεση, ληστεία και παράβαση του νόμου περί όπλων.

Συγκεκριμένα ο δράστης εισήλθε πρώτες πρωινές ώρες της Παρασκευής (8/6) στο σπίτι όπου διέμενε 82χρονος θείος του παραβιάζοντας με λοστό το παράθυρο με σκοπό την κλοπή.

Ωστόσο, έγινε αντιληπτός από τον ηλικιωμένο που αντέδρασε, με αποτέλεσμα ο 41χρονος να του καταφέρει πολλαπλά χτυπήματα στο κεφάλι με το λοστό, τραυματίζοντάς τον θανάσιμα. Στη συνέχεια, ο δράστης αφαίρεσε από την οικία το χρηματικό ποσό των 160 ευρώ και εξαφανίσθηκε αφήνοντας πίσω του και το φονικό του όπλο.

Η κινητοποίηση των αστυνομικών είχε ως αποτέλεσμα τον άμεσο εντοπισμό και τη σύλληψη του 41χρονου. Στην κατοχή του βρέθηκε επίσης και κατασχέθηκε το χρηματικό ποσό των 155,20 ευρώ.

Ο συλληφθείς θα οδηγηθεί στον Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Τρικάλων, ενώ το προανακριτικό έργο διενεργεί το Τμήμα Ασφάλειας Τρικάλων.

(Φωτογραφία: trikalaola.gr)

 

Προσαρμοσμένη αναζήτηση