Κανονικά η κυκλοφορία στην Εθνική Οδό - Απομακρύνθηκε η νταλίκα που ανατράπηκε (ΦΩΤΟ)

Δημοσιεύτηκε: Δευτέρα, 11 Ιουνίου 2018 21:16 Κανονικά η κυκλοφορία στην Εθνική Οδό - Απομακρύνθηκε η νταλίκα που ανατράπηκε (ΦΩΤΟ)

Από θαύμα δεν είχαμε νεκρούς από την ανατροπή της στο αντίθετο ρεύμα!

Με τη βοήθεια δύο μεγάλων γερανοφόρων και ειδικής πλατφόρμας, απομακρύνθηκε από το οδόστρωμα της Εθνικής Οδού η νταλίκα με το φορτίο της, που ανετράπη στις 13:40 το μεσημέρι της Δευτέρας (11/6) στο 164,5 χιλιόμετρο Αθηνών – Λαμίας στο ύψος του Λογγού.

Από τις 9:15' το βράδυ η κυκλοφορία αποκαταστάθηκε, αφού καθαρίστηκε πλήρως το οδόστρωμα.

Για περισσότερες από εφτά ώρες η κυκλοφορία γινόταν στο ρεύμα προς Λαμία από τον παράδρομο της Αρκίτσας, με τα οχήματα να εισέρχονται και πάλι στην Εθνική στον ανισόπεδο κόμβο του Λογγού.

Η νταλίκα αν και είχε κατεύθυνση προς Αθήνα, άγνωστο πως, έφυγε αριστερά στο απέναντι ρεύμα όπου και ανετράπη γεμίζοντας τον δρόμο με κούτες και σαμπουάν, που ήταν το φορτίο της.

Αυτό ήταν το ελάχιστο που μπορούσε να συμβεί καθώς το τεράστιο όχημα έκλεισε όλο τον δρόμο και θα μπορούσε να ισοπεδώσει ότι κινούνταν στο αντίθετο ρεύμα.

Ο οδηγός της ήταν ένας Βούλγαρος που απεγκλωβίστηκε αρχικά από τους διερχόμενους οδηγούς, ενώ στη συνέχεια χρειάστηκε να διακομιστεί στο Νοσοκομείο Λαμίας για πρώτες βοήθειες.

Πολύωρες ήταν οι προσπάθειες των ανθρώπων της Νέας Οδού για να καθαρίσουν το οδόστρωμα, να αποκαταστήσουν τα προστατευτικά και να δοθεί και πάλι η εθνική οδός κανονικά στην κυκλοφορία. Δείτε φωτογραφίες:

Διαβάστε επίσης: Εκτροπή νταλίκας στην Εθνική Οδό - Κλειστό το ρεύμα προς Λαμία

Προσαρμοσμένη αναζήτηση