Φωτογραφίες από το καλοκαιρινό αντάμωμα των κυνηγών

Δημοσιεύτηκε: Τρίτη, 12 Ιουνίου 2018 07:39 Φωτογραφίες από το καλοκαιρινό αντάμωμα των κυνηγών

Όπως κάθε χρόνο έτσι και φέτος πραγματοποιήθηκε με μεγάλη επιτυχία την Κυριακή 10 Ιουνίου το Ετήσιο Καλοκαιρινό Αντάμωμα των κυνηγών που διοργανώνει ο Κυνηγετικός Σύλλογος Λαμίας.

Σημείο συνάντησης τη φετινή χρονιά ήταν η εκκλησία της Μεταμόρφωσης Του Σωτήρος Αλεποσπίτων.

Το πρωί τελέστηκε μνημόσυνο για τους εκλιπόντες συνάδελφους κυνηγούς και αρτοκλασία υπέρ υγείας των μελών του συλλόγου και των οικογενειών τους.

Ακολούθησε το γλέντι στον περιβάλλοντα χώρο όπου προσφέρθηκε ψητό και κρασί στους εκατοντάδες παρευρισκομένους υπό τους ήχους δημοτικών ακουσμάτων. Η προσέλευση ήταν πολύ μεγάλη και όλοι διασκέδασαν μαζί με τις οικογένειες και τους φίλους τους. Ακόμη και όταν ο καιρός έφερε ξαφνική βροχή αρκετοί έμειναν μέχρι αργά και συνέχισαν το γλέντι. Την εκδήλωση τίμησαν με την παρουσία τους οι Αντιπεριφερειάρχες Φθιώτιδας κ. Ευθύμιος Καραΐσκος, κ. Αθανάσιος Καρακάντζας, κ. Ηλίας Σανίδας και κ. Δημήτρης Κυρίτσης, ο Δήμαρχος Λαμιέων κ. Νίκος Σταυρογιάννης, ο Βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ κ. Ιωάννης Σαρακιώτης και ο πρώην Γενικός Διευθυντής του πολιτικού γραφείου του τέως πρωθυπουργού κ. Κωνσταντίνου Καραμανλή, κ. Κωνσταντίνος Σταϊκούρας.

Ευχόμαστε καλό καλοκαίρι σε όλους!

Προσαρμοσμένη αναζήτηση