Προφυλακίστηκε ο δράστης του φονικού στον καταυλισμό των Ρομά στην Άμφισσα

Δημοσιεύτηκε: Παρασκευή, 15 Ιουνίου 2018 07:26 Προφυλακίστηκε ο δράστης του φονικού στον καταυλισμό των Ρομά στην Άμφισσα

Στον Κορυδαλλό μέχρι την τακτική δικάσιμο ο 34χρονος κρεοπώλης...

Το δρόμο για τη φυλακή με τη σύμφωνη γνώμη ανακριτή και Εισαγγελέα πήρε ο 34χρονος δράστης του φονικού που σημειώθηκε στον καταυλισμό των Ρομά στην Άμφισσα, με θύμα ένα 13χρονο κορίτσι και έναν ακόμη τραυματία.

Η απολογία του 34χρονου κρεοπώλη κράτησε αρκετή ώρα στο Αστυνομικό Μέγαρο της ΔΑ Φωκίδας, με την απόφαση για προφυλάκιση μέχρι τον ορισμό τακτικής δικάσιμου να είναι αναμενόμενη σύμφωνα με το κατηγορητήριο, που περιελάμβανε ανθρωποκτονία από πρόθεση και απόπειρα ανθρωποκτονίας.

Τις προηγούμενες ημέρες είχε να στηθεί ένα κακόγουστο σκηνικό για τη σύλληψη – παράδοση του δράστη και το πήγαινε έλα μεταξύ Λαμίας και Άμφισσας, και η συγκεκριμένη απόφαση βάζει προσωρινά ένα τέλος στην βεντέτα που πήγε να ανοίξει με τους κατοίκους της Άμφισσας και τους κατοίκους του καταυλισμού.

Θυμίζουμε ότι στη φυλακή βρίσκεται ήδη και ένας 40χρονος Αλβανός, υπάλληλος του 34χρονου που κατηγορείται για απλή συνέργεια στο έγκλημα.

 

Προσαρμοσμένη αναζήτηση