ΠΕΛ, Νοσοκομείο και Πανεπιστήμιο στο τετ-α-τετ Σταϊκούρα – Σταυρογιάννη

Δημοσιεύτηκε: Δευτέρα, 25 Ιουνίου 2018 10:54 ΠΕΛ, Νοσοκομείο και Πανεπιστήμιο στο τετ-α-τετ Σταϊκούρα – Σταυρογιάννη

Στη Λαμία και στο γραφείο του Δημάρχου Λαμιέων Νίκου Σταυρογιάννη, ολοκλήρωσε το δεύτερο κύκλο επισκέψεών του στις έδρες των Δήμων της Περιφερειακής Ενότητας Φθιώτιδας, ο Βουλευτής Φθιώτιδας και Τομεάρχης Οικονομικών της Νέας Δημοκρατίας Χρήστος Σταϊκούρας.

Οι δύο άνδρες σε πολύ καλό κλίμα συζήτησαν για πολλά θέματα που αφορούν το Δήμο και την Περιφερειακή Ενότητα γενικότερα, με ιδιαίτερη βαρύτητα στην ΠΕΛ, το Νοσοκομείο Λαμίας και την Τριτοβάθμια Εκπαίδευση.

Σύμφωνα με τον βουλευτή Φθιώτιδας, χάθηκαν τρία πολύτιμα χρόνια για τον τόπο, εξαιτίας τον πειραματισμών της κυβέρνησης είτε σε διοικήσεις (ΠΕΛ και Νοσοκομείο), είτε σε πολιτικές (Πανεπιστήμιο) και χρειάζεται πολλή δουλειά για να καλυφθεί ο χαμένος χρόνος. Επίσης τέθηκαν τα ζητήματα τόσο της τουριστικής ανάπτυξης της περιοχής, με την αξιοποίηση και εκμετάλλευση των ιαματικών πηγών, όσο και της αυξημένης παραβατικότητας στο Δήμο.

Από την πλευρά του ο Δήμαρχος Λαμιέων, ευχαρίστησε τον κ. Σταϊκούρα για το έμπρακτο ενδιαφέρον του και την συμπαράσταση του σε ζητήματα που απασχολούν την τοπική κοινωνία. Δείτε το βίντεο με τις δηλώσεις τους:

Στο περιθώριο της συνάντησης με τον Δήμαρχο Λαμιέων, ο κ. Σταϊκούρας ως Τομεάρχης Οικονομικών του κόμματος της Αξιωματικής Αντιπολίτευσης, ρωτήθηκε για την "καθαρή έξοδο" που υποστηρίζει η κυβέρνηση και που η ΝΔ αμφισβητεί έντονα:

Προσαρμοσμένη αναζήτηση