Τρεις θέσεις στην Εφορεία Αρχαιοτήτων Εύβοιας

Δημοσιεύτηκε: Δευτέρα, 25 Ιουνίου 2018 13:03 Τρεις θέσεις στην Εφορεία Αρχαιοτήτων Εύβοιας

Την πρόσληψη επιστημονικού προσωπικού και εξειδικευμένων εργατών, με σύμβαση εργασίας ιδιωτικού δικαίου ορισμένου χρόνου, για την εκτέλεση των αρχαιολογικών εργασιών για χρονικό διάστημα από την ημερομηνία υπογραφής της σύμβασης και έως έξι (6) μήνες, με δυνατότητα ανανέωσης ή παράτασης της σύμβασης έως το τέλος του έργου, ανακοίνωσε η Εφορεία Αρχαιοτήτων Εύβοιας.

Πρόκειται για τρεις (3) θέσεις και συγκεκριμένα: Μία (1) ΠΕ Αρχαιολόγοι με περιοχή απασχόλησης την Αυλίδα, μία (1) θέση ΤΕ Διοικητικού Λογιστικού με εξειδίκευση στην διοικητική και οικονομική διαχείριση έργων χρηματοδοτούμενων από προγράμματα της Ε.Ε. που υλοποιούνται με την μέθοδο της αυτεπιστασίας, με έδρα τη Χαλκίδα και μία (10 θέση ΥΕ Εξειδικευμένοι Εργάτες σε αρχαιολογικά έργα με περιοχή απασχόλησης την Αυλίδα.

Οι ενδιαφερόμενοι καλούνται να συμπληρώσουν την αίτηση και να την υποβάλουν με τα συνημμένα δικαιολογητικά, είτε αυτοπροσώπως, είτε με άλλο εξουσιοδοτημένο από αυτούς πρόσωπο, εφόσον η εξουσιοδότηση φέρει την υπογραφή τους θεωρημένη από δημόσια αρχή, είτε ταχυδρομικά με συστημένη επιστολή, στα γραφεία της υπηρεσίας στην ακόλουθη διεύθυνση:

Αρεθούσης και Ι. Κιαπέκου, ΤΚ 34100 Χαλκίδα, υπόψιν Γραμματείας της ΕΦΑ Ευβοίας (τηλ. επικοινωνίας: 2221022402, 22503).

Η προθεσμία είναι πέντε (5) εργάσιμες ημέρες και συγκεκριμένα από 26-6-2018 έως 2-7-2018.

Προσαρμοσμένη αναζήτηση