Μια γροθιά όλη η Στερεά για την ΠΕΛ

Δημοσιεύτηκε: Δευτέρα, 25 Ιουνίου 2018 14:27 Μια γροθιά όλη η Στερεά για την ΠΕΛ

Μπακογιάννης: «Οι αποφάσεις στην πλατεία Ελευθερίας κι όχι στην πλατεία Συντάγματος» - Κοινή πρόταση με το Δήμο Λαμιέων, ΠΕΔ, Εμπορικό Σύλλογο και Επιμελητήρια.

Ευρεία σύσκεψη υπό τον Περιφερειάρχη Στερεάς Ελλάδας, Κώστα Μπακογιάννη, πραγματοποιήθηκε το πρωί της Δευτέρας 25 Ιουνίου στην Περιφέρεια με μοναδικό θέμα το μέλλον της Πανελλήνιας Έκθεσης Λαμίας.

Ενόψει της πρότασης που ακούγεται ότι θα παρουσιάσει στους τοπικούς φορείς την προσεχή Παρασκευή ο υφυπουργός Ανάπτυξης και Οικονομίας, Στέργιος Πιτσιόρλας, η Περιφέρεια σε συνεργασία, με το Δήμο Λαμιέων, την Ένωση Δήμων, τους Εμπορικούς Συλλόγους και τα Επιμελητήρια, επεξεργάζεται τη δική της βιώσιμη λύση για ένα θεσμό που έχει χαρακτηριστεί - όχι άδικα - μοχλός ανάπτυξης της ευρύτερης περιοχής.

«Να μας παραχωρηθεί η Πανελλήνια Έκθεση Λαμίας. Η λογική ότι όλα πρέπει να αποφασίζονται στα πέριξ της πλατείας Συντάγματος, είναι ξεπερασμένη και αναχρονιστική. Είμαστε όλοι μια γροθιά και έχουμε συγκεκριμένη πρόταση για αποκέντρωση στην πράξη», ανέβασε στον προσωπικό του λογαριασμό στο Facebook ο Κώστας Μπακογιάννης, ενώ περίπου τις ίδια σκέψεις μοιράστηκε με τους διαδικτυακούς του φίλους και ο Δήμαρχος Λαμιέων Νίκος Σταυρογιάννης: «απαιτούμε και εργαζόμαστε για μια ανανεωμένη και πλήρως αποδοτική Πανελλήνια Έκθεση Λαμίας. Έκθεση ζωντανή και ενεργή όλο το χρόνο σε ένα από τα πιο κομβικά περιφερειακά κέντρα της χώρας, τη Λαμία, που θα αποτελέσει ουσιαστικό αναπτυξιακό εργαλείο για την πόλη και ολόκληρη την Κεντρική Ελλάδα».

Δείτε όμως στο παρακάτω βίντεο τι δήλωσαν στην κάμερα του LamiaReport οι εμπλεκόμενοι στην υπόθεση «σωτηρία ΠΕΛ»:

Προσαρμοσμένη αναζήτηση