Δύο προσκλήσεις από το ΤΕΙ Στερεάς για Αναθέσεις Έργου

Δημοσιεύτηκε: Τρίτη, 26 Ιουνίου 2018 10:05 Δύο προσκλήσεις από το ΤΕΙ Στερεάς για Αναθέσεις Έργου

Από τον Ειδικό Λογαριασμό Κονδυλίων του ΤΕΙ Στερεάς, ανακοινώθηκαν δύο προσκλήσεις εκδήλωσης ενδιαφέροντος για υποβολή προτάσεων προς σύναψη ισάριθμων συμβάσεων Ανάθεσης έργου ιδιωτικού δικαίου.

Η πρώτη πρόσκληση αφορά Δασολόγο – Δασοπόνο, στο νέο έργο με τίτλο: Εθνική συμμετοχή για το έργο AGroFORestry that Will Advance Rural Development (AGFORWARD), το οποίο χρηματοδοτείται ως επιβράβευση από τη ΓΓΕΤ, σε συνέχεια του Ευρωπαϊκού Προγράμματος του 7ου πλαισίου.

Η χρονική διάρκεια της απασχόλησης ορίζεται από την ημερομηνία υπογραφής της σύμβασης και έως 30/11/2017.

Η δεύτερη πρόσκληση αφορά τη συμμετοχή στο έργο με τίτλο: Agroforesterie – Formation - Mediterannee et Montagne (Agrof-MM), AGREEMENT NUMBER N° – 2015-1-FR01-KA202-015181, στα πλαίσια του προγράμματος ΕRASMUS+.

Η χρονική διάρκεια της απασχόλησης ορίζεται από την ημερομηνία υπογραφής της σύμβασης ως 31 Αύγουστου 2018.

Οι ενδιαφερόμενοι (μόνο φυσικά πρόσωπα) καλούνται να υποβάλλουν την πρότασή τους οι ίδιοι ή αποστέλλοντας ταχυδρομικά την σχετική επιστολή, με τα απαιτούμενα αποδεικτικά, η οποία πρέπει να περιέλθει στη Γραμματεία του Ειδικού Λογαριασμού Κονδυλίων Έρευνας του Τ.Ε.Ι. Στερεάς Ελλάδας και να πρωτοκολληθεί το αργότερο μέχρι την 10/7/2018 ώρα 14.00 μ.μ. με την ένδειξη: ΕΙΔΙΚΟΣ ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟΣ ΚΟΝΔΥΛΙΩΝ ΕΡΕΥΝΑΣ ΤΕΙ ΣΤΕΡΕΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ (Ε.Λ.Κ.Ε.) Ψαχνά Ευβοίας, ΤΚ 34400.

Για περισσότερες πληροφορίες πατήστε στους παρακάτω συνδέσμους:

ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ 1

ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ 2

Προσαρμοσμένη αναζήτηση