Ο Μπακογιάννης τα "χώνει" άσχημα στον Γαβρόγλου για το Πανεπιστήμιο

Δημοσιεύτηκε: Πέμπτη, 28 Ιουνίου 2018 09:10 Ο Μπακογιάννης τα "χώνει" άσχημα στον Γαβρόγλου για το Πανεπιστήμιο

Καταιγιστικός ο Περιφερειάρχης μίλησε για το συνταγματικό δικαίωμα της Περιφέρειας του για ίση αντιμετώπιση και έριξε τα καρφιά του σημειώνοντας ότι εκείνος δουλεύει για την επόμενη γενιά και όχι για τις επόμενες εκλογές!

Τα σχέδια του ΕΚΠΑ (!) για την μετεξέλιξη των σχολών και τμημάτων του ΤΕΙ Στερεάς που έχουν έδρα την Εύβοια, θέλησε να παρουσιάσει το μεσημέρι στα Ψαχνά ο υπουργός Παιδείας Κώστας Γαβρόγλου, δεν είχε υπολογίσει όμως τον Κώστα Μπακογιάννη.

Με τη στρατηγική του διαίρει και βασίλευε η κεντρική κυβέρνηση είχε σχεδιάσει την τριχοτόμηση του μοναδικού Ανώτατου Ιδρύματος στην περιοχή, ξεκινώντας τη διάσπαση από την Εύβοια το κομμάτι της οποίας υποτίθεται θα αξιοποιηθεί από το μεγαλύτερο Πανεπιστήμιο της Ελλάδας το Καποδιστριακό. Έθεσε μάλιστα και διλήμματα του τύπου Ακαδημαϊκότητα ή τοπικισμός για να πάρει τις απαντήσεις από τον Περιφερειάρχη που ζήτησε μάλιστα και συγνώμη που θα τους χαλούσε το «πανηγύρι» με τις πικρές αλήθειες που θα κατέθετε από βήματος.

Ακούστε όλη την τοποθέτηση Μαπκογιάννη που κάνει λόγο, για μαέστρους πίσω από τις κουρτίνες, για το γεγονός ότι σχεδιάζουν για την περιφέρεια χωρίς την περιφέρεια και για τη διαφορά ότι εκείνος σχεδιάζει με γνώμονα τις επόμενες γενιές και όχι τις επόμενες εκλογές!

Προσαρμοσμένη αναζήτηση