Εκτύπωση αυτής της σελίδας

Λαμία: Ασυνείδητος τα πέταξε στα σκουπίδια (ΒΙΝΤΕΟ - ΦΩΤΟ)

Δημοσιεύτηκε: Παρασκευή, 06 Ιουλίου 2018 08:03 Λαμία: Ασυνείδητος τα πέταξε στα σκουπίδια (ΒΙΝΤΕΟ - ΦΩΤΟ)

Τα εγκατέλειψε κλεισμένα σε κουτί για να πεθάνουν - Έκκληση από το Φιλοζωικό να βρεθούν εθελοντές, για τουλάχιστον 10 ημέρες, να τα ταίσουν…

Ένα ακόμη περιστατικό, που επιβεβαιώνει τα λόγια του μεγάλου λογοτέχνη μας Μενέλαου Λουντέμη, «γνώρισα τους ανθρώπους κι αγάπησα τα ζώα», σημειώθηκε στο κέντρο της Λαμίας, με θύματα έξι νεογέννητα γατάκια.

Κάποιος συμπολίτης μας που φέρει κι εκείνος το χαρακτηρισμό του «ανθρώπου», τα έκλεισε σε ένα κουτί από παπούτσια και τα παράτησε στα σκουπίδια της Ροζάκη Αγγελή στο ύψος του αριθμού 57, για να πεθάνουν.

Ευτυχώς ένας άλλος συμπολίτης μας, που τα αντιλήφθηκε, φρόντισε να ειδοποιήσει τον Φιλοζωικό προκειμένου να σωθούν οι αθώες ψυχούλες.

Τελικά το μέλος του Φιλοζωικού Βίκυ Γιαννέλη ανέλαβε να τα φιλοξενήσει προσωρινά. Απευθύνει όμως έκκληση να βρεθούν εθελοντές καθώς για 10-15 ημέρες χρειάζεται να ταϊστούν με τη βοήθεια ανθρώπου. Όποιος μπορεί να βοηθήσει ή θέλει να υιοθετήσει κάποιο γατάκι να επικοινωνήσει στο τηλέφωνο: 6971943326.

Δείτε το βίντεο:

Διαβάστε και την οργισμένη ανάρτηση της Αντιπροέδρου του Φιλοζωικού Συλλόγου Αγγέλας Μπαρτσιώκα, καθώς είναι το τρίτο (!) περιστατικό εγκατάλειψης μέσα στην εβδομάδα:

«Κάποιος αναίσθητος παλιάνθρωπος, γιατί πως αλλιώς να τον χαρακτηρίσω, πήρε τα 6 γατάκια της αστείρωτης γάτας του και τα παράτησε μέσα σε ένα κουτί δίπλα στον κάδο σκουπιδιών στην οδό Ροζάκη-Αγγελή 57 στη Λαμία.

Θέλουν τουλάχιστον 10-15 μέρες τάισμα με μπιμπερό...

Αν υπάρχει κάποιος που να μπορεί να βοηθήσει ας μας στείλει μήνυμα.

Αναλαμβάνουμε την αγορά του μπιμπερό και το γάλατος...

Είναι το τρίτο περιστατικό εγκατάλειψης νεογέννητων γατιών μέσα στη βδομάδα και δεν έχουμε πλέον εθελοντές για να τα αναλάβουν...».