Λαμία: Ελεύθερος ο ταξιτζής για την ηρωίνη στις Φυλακές Δομοκού

Δημοσιεύτηκε: Πέμπτη, 05 Ιουλίου 2018 17:31 Λαμία: Ελεύθερος ο ταξιτζής για την ηρωίνη στις Φυλακές Δομοκού

Του απαγορεύθηκε η έξοδος από τη χώρα…

Ελεύθερος με τον περιοριστικό όρο της απαγόρευσης εξόδου από τη χώρα, αφέθηκε ο 52χρονος Λαμιώτης ταξιτζής που συνελήφθη, γιατί στα πακέτα τσιγάρων που προόριζε για κρατούμενο στις φυλακές Δομοκού, βρέθηκε από σωφρονιστικούς υπαλλήλους ποσότητα 10,4 γραμμαρίων ηρωίνης.

Από την πρώτη στιγμή ο 52χρονος υποστήριξε ότι δεν γνώριζε τι περιείχαν τα πακέτα, ωστόσο την υπόθεση είχε περιπλέξει το γεγονός ότι υπάρχει συγγενική σχέση με τον συγκεκριμένο κρατούμενο, που ανήκε στην σπείρα που εξαρθρώθηκε πρόσφατα με τα ναρκωτικά και από την οποία προφυλακίστηκαν τα οκτώ από τα δέκα εμπλεκόμενα άτομα.

Το ίδιο υποστήριξε και ενώπιον των δικαστικών λειτουργών, σημειώνοντας ότι ανεξάρτητα από τη συγγενική τους σχέση ο ίδιος μισθώθηκε για να μεταφέρει τα πράγματα, μη γνωρίζοντας τι είχαν αυτά στο εσωτερικό τους.

«Εξηγήσαμε στην κυρία ανακρίτρια και στην κυρία εισαγγελέα, ότι ο πελάτης μου δεν γνώριζε τι περιείχαν οι τσάντες για τις οποίες μισθώθηκε να τις μεταφέρει στον κρατούμενο στις φυλακές Δομοκού», σημειώνει στο LamiaReport ο συνήγορος του 52χρονου, Δημήτρης Κρούπης. «Ο μοναδικός περιοριστικός όρος που τέθηκε είναι η απαγόρευση εξόδου του από τη χώρα», συμπλήρωσε ο κ. Κρούπης για τον εντολέα του, εκφράζοντας συγχρόνως την πεποίθησή του ότι ο πελάτης του θα απαλλαχθεί από όλες τις κατηγορίες όταν η υπόθεση φτάσει στο ακροατήριο.

Προσαρμοσμένη αναζήτηση