Πριν συμπληρώσεις το μηχανογραφικό σου… ενημερώσου!

Δημοσιεύτηκε: Παρασκευή, 06 Ιουλίου 2018 08:30 Πριν συμπληρώσεις το μηχανογραφικό σου… ενημερώσου!

Ενημερωτική εκδήλωση «Επιλέγω Σπουδές και Επάγγελμα» από τα Φροντιστήρια «Βαγγέλης Στεφανής».

Η αντίστροφη μέτρηση έχει ξεκινήσει για τους μαθητές των φετινών Πανελλαδικών εξετάσεων, προκειμένου να επιλέξουν τη Σχολή και κατ’ επέκταση την επαγγελματική τους σταδιοδρομία.

Για αυτό το σκοπό τα Φροντιστήρια «Βαγγέλης Στεφανής» διοργάνωσαν την Πέμπτη (5/7) το απόγευμα εκδήλωση Επαγγελματικού Προσανατολισμού με θέμα την Επιλογή Σπουδών και Επαγγέλματος, με προσκεκλημένο ομιλητή τον Διδάκτορα του Α.Π.Θ., Κωνσταντίνο Κότιο.

Ο κ. Κότιος που είναι Σύμβουλος Σταδιοδρομίας της εταιρείας EMPLOY και συγγραφέας της σειράς οδηγών Σπουδών «ΕΠΙΛΕΓΩ Σπουδές & Επάγγελμα» (Εκδόσεις Πατάκη), μίλησε στην κάμερα του LamiaReport με ποια κριτήρια και σκέψεις οι νέοι θα επιλέξουν τη Σχολή και το επάγγελμα που θα ακολουθήσουν:

Την παρουσίαση του κ. Κότιου έκανε ο διοργανωτής της ενημερωτικής εκδήλωσης, Βαγγέλης Στεφανής, περιγράφοντας τους προβληματισμούς και την αγωνία μαθητών και γονέων από τις συνεχείς αλλαγές στο εκπαιδευτικό σύστημα. Επανέλαβε επίσης τη δέσμευση των εκπαιδευτικών του Φροντιστηρίου, εκτός από το διδακτικό έργο να βρίσκονται διαρκώς δίπλα στους μαθητές τους, στις ανησυχίες και τις ανάγκες τους για πλήρη και ολοκληρωμένη ενημέρωση, τόσο σε θέματα που αφορούν το Εξεταστικό Σύστημα όσο και στο γενικότερο πλαίσιο του επαγγελματικού προσανατολισμού και της σωστής επιλογής σπουδών.

Σε αυτό το πλαίσιο είναι και η συνεργασία των Φροντιστηρίων «Βαγγέλης Στεφανής», με την κορυφαία, στο πεδίο του επαγγελματικού προσανατολισμού, επιστημονική ομάδα του εκπαιδευτικού ομίλου EMPLOY.

Η εκδήλωση πραγματοποιήθηκε με τη χορηγική υποστήριξη του Πανεπιστημίου Λευκωσίας “FREDERICK”.

Δείτε φωτογραφίες από την κατάμεστη αίθουσα εκδηλώσεων του Ξενοδοχείου «Σαμαράς»:

Προσαρμοσμένη αναζήτηση