Αυτό είναι το νέο Portal του Επιμελητηρίου Φθιώτιδας (ΒΙΝΤΕΟ)

Δημοσιεύτηκε: Σάββατο, 07 Ιουλίου 2018 09:01 Αυτό είναι το νέο Portal του Επιμελητηρίου Φθιώτιδας (ΒΙΝΤΕΟ)

Πολυεργαλείο για όλα τα φυσικά και νομικά πρόσωπα - μέλη του…

Τη νέα διαδραστική πλατφόρμα, που φιλοξενεί διαδικτυακά το Επιμελητήριο Φθιώτιδας, παρουσίασε στα μέσα ενημέρωσης ο φορέας.

Ένα πολύ-εργαλείο όπως το χαρακτήρισε ο Πρόεδρος του Επιμελητηρίου Θανάσης Κυρίτσης, ο οποίος στάθηκε στη σημασία για τις επιχειρήσεις μέλη του, ατομικές και μη, που μπορούν να το χρησιμοποιήσουν με μηδενικό ή ελάχιστο κόστος που δεν ξεπερνά τα 10 ευρώ μηνιαίως σε περίπτωση επιλογής ηλεκτρονικών πωλήσεων.

Τις δυνατότητες παρουσίασε ο επιστημονικός συνεργάτης του Επιμελητηρίου Γιώργος Ζάρδας, οι οποίες συνοψίζονται όπως παρακάτω:

• Υπηρεσίες εύρεσης Επενδυτικών Προγραμμάτων εξατομικευμένα για κάθε επιχειρηματία μέλος του Επιμελητηρίου (investmenttools.uhc.gr)

• Υπηρεσίες προβολής επιχειρήσεων και δημιουργίας ηλεκτρονικών καταστημάτων (www.directmarket.gr)

• Υπηρεσίες προώθησης και υποστήριξης  τουριστικών επιχειρήσεων (www.filoxeno.com, www.bookoncloud.com)

• Υπηρεσίες συμβουλευτικής για θέματα φορολογικά, εργασιακά, χρηματοδοτήσεων κ.α. και εξατομικευμένη συμβουλευτική υποστήριξη για κάθε επιχειρηματία (www.e-boss.gr)

•  Υπηρεσίες εκπαίδευσης σε σύγχρονα θέματα επιχειρηματικότητας και χρήσης νέων τεχνολογιών (elearning.uhc.gr)

• Διαρκής ενημέρωση για τρέχοντα επιχειρηματικά και οικονομικά δρώμενα

• Παροχή άυλης  ψηφιακής υπογραφής η οποία εκδίδεται αποκλειστικά από τα Επιμελητήρια

Τέλος από τον υπεύθυνο Συμβουλευτικής Υποστήριξης Επιχειρήσεων, Χρήστο Σανίδα, έγινε ενημέρωση για την προσπάθεια που ξεκινά η διοίκηση για επικαιροποίηση των στοιχείων επικοινωνίας με τα μέλη τους, σε κινητά τηλέφωνα και ηλεκτρονικές διευθύνσεις (e-mails).

Δείτε φωτογραφίες:

Γράψτε το σχόλιο σας

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ: Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Η ιστοσελίδα "LamiaReport.gr" δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή. Δεν δημοσιεύονται συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια. Τέτοια μηνύματα θα διαγράφονται όποτε εντοπίζονται.

Προσαρμοσμένη αναζήτηση
Διαβάστε ακόμα
X

Developed in conjunction with Ext-Joom.com