ΟΑΕΔ: Αναρτήθηκαν τα αποτελέσματα Κοινωνικού Τουρισμού

Δημοσιεύτηκε: Τετάρτη, 11 Ιουλίου 2018 09:29 ΟΑΕΔ: Αναρτήθηκαν τα αποτελέσματα Κοινωνικού Τουρισμού

Από σήμερα (11/7) οι ενστάσεις…

Αναρτήθηκαν στο διαδίκτυο από τον ΟΑΕΔ (www.oaed.gr) οι προσωρινοί πίνακες Δικαιούχων και Παρόχων Τουριστικών Καταλυμάτων, καθώς και τον Αποκλειομένων στο πλαίσιο του Προγράμματος Κοινωνικού Τουρισμού.

Τυχόν ενστάσεις κατά των αποτελεσμάτων των προσωρινών Μητρώων και Πινάκων ξεκινούν από σήμερα (11.07.2018) και ώρα 11:00 μέχρι την 13.07.2018 και ώρα 23:59. Η ένσταση υποβάλλεται αποκλειστικά με ηλεκτρονικό τρόπο μέσω της διαδικτυακής πύλης του Οργανισμού.

Δικαιολογητικά που συνοδεύουν την ένσταση των Δικαιούχων, είτε σαρώνονται και συνυποβάλλονται με αυτήν ηλεκτρονικά, είτε κατατίθενται στην αρμόδια Υπηρεσία του ΟΑΕΔ μέχρι την 16.07.2018 και ώρα 13.00.

Δικαιολογητικά που συνοδεύουν την ένσταση των Παρόχων σαρώνονται και συνυποβάλλονται με την αίτηση αποκλειστικά με ηλεκτρονικό τρόπο μέχρι την καταληκτική ημερομηνία υποβολής ενστάσεων.

Μετά την ολοκλήρωση της εξέτασης των ενστάσεων και τη δημοσίευση των οριστικών αποτελεσμάτων, θα ξεκινήσει η υλοποίηση του προγράμματος, το οποίο θα έχει 12μηνη διάρκεια.

Προσωρινό Μητρώο Δικαιούχων - Ωφελουμένων.

Προσωρινός Πίνακας Αποκλειομένων.

Μη επιλεγόμενοι Δικαιούχοι λόγω Μοριοδότησης.

Προσωρινό Μητρώο Παρόχων.

Προσωρινός Πίνακας Αποκλειομένων Παρόχων.

 

Γράψτε το σχόλιο σας

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ: Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Η ιστοσελίδα "LamiaReport.gr" δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή. Δεν δημοσιεύονται συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια. Τέτοια μηνύματα θα διαγράφονται όποτε εντοπίζονται.

Προσαρμοσμένη αναζήτηση
Διαβάστε ακόμα
X

Developed in conjunction with Ext-Joom.com