Επιτέλους Κλειστό Κολυμβητήριο στη Λαμία - Έπεσαν οι υπογραφές!

Δημοσιεύτηκε: Παρασκευή, 13 Ιουλίου 2018 08:12 Επιτέλους Κλειστό Κολυμβητήριο στη Λαμία - Έπεσαν οι υπογραφές!

Ένα έργο που "άγγιξε τα όρια του αστικού μύθου" αφού ξεκίνησε το 2007 και είχε βαλτώσει, τώρα γίνεται πραγματικότητα…

Μέσα σε εορταστικό κλίμα ο Περιφερειάρχης Στερεάς Ελλάδας Κώστας Μπακογιάννης και ο Δήμαρχος Λαμιέων Νίκος Σταυρογιάννης συνυπόγραψαν την προγραμματική σύμβαση για την ανέγερση του Κλειστού Κολυμβητηρίου Λαμίας στο χώρο του Χαλκιοπούλειου, παρουσία και του Αντιπεριφερειάρχη Φθιώτιδας, Θύμιου Καραΐσκου.

Η Περιφέρεια φρόντισε ένα έργο που βρίσκεται σε μια έκταση 21.000 τμ και είχε βαλτώσει από δεκαετίας, να ενταχθεί στο Πρόγραμμα Δημοσίων Επενδύσεων ύψους 9,5 εκατομμυρίων ευρώ και ο Δήμος Λαμιέων με τις τεχνικές του υπηρεσίες θα φροντίσει ώστε να είναι έτοιμο στα επόμενα τρία χρόνια προκειμένου να γίνει η στέγη του υγρού στίβου όχι μόνο για τους Λαμιώτες και τις Λαμιώτισσες αθλητές και αθλήτριες, αλλά για όλη την Ελλάδα, αναδεικνύοντας τη Φθιωτική πρωτεύουσα ως κέντρο αθλητισμού.

«Αυτό το έργο άγγιξε τα όρια του αστικού μύθου! Είναι άδικο, μία πόλη όπως η Λαμία, να βρίσκεται έξω από μεγάλες αθλητικές διοργανώσεις. Με αυτή τη χρηματοδότηση αλλάζουμε τη ροή των πραγμάτων. Κλείνουμε τους λογαριασμούς και  με τα έργα του παρελθόντος. Αναθέτουμε στον Δήμο της Λαμίας την κατασκευή του για να κλείσουμε έναν κύκλο εξαγγελιών και να πάμε σε κάτι νέο. Σε έργα όπως αυτό, από το οποίο έχουν κέρδος όλοι. Οι νέοι μας, ο αθλητισμός, ο πολιτισμός και η οικονομία μας», τόνισε κατά την ενημέρωση των δημοσιογράφων ο Περιφερειάρχης Στερεάς Ελλάδας Κώστας Μπακογιάννης.

«Εικόνες όπως αυτή από ένα κολυμβητήριο-φάντασμα ανήκουν οριστικά στο παρελθόν.

Με υπογεγραμμένη, πλέον, την Προγραμματική Σύμβαση με την Περιφέρεια Στερεάς Ελλάδας και με οδηγό μας τη μελέτη που συνέταξαν οι Τεχνικές Υπηρεσίες του Δήμου Λαμιέων, προχωράμε άμεσα στην έναρξη των διαδικασιών για την κατασκευή του Κλειστού Κολυμβητηρίου Λαμίας με χρηματοδότηση από το πρόγραμμα Δημοσίων Επενδύσεων.

Μετά το ταρτάν στην «Καμαρίτσα» και ο υγρός στίβος παίρνει επιτέλους τη θέση που του αξίζει στην καρδιά της Στερεάς Ελλάδας, στη Λαμία», έσπευσε να ανεβάσει στο λογαριασμό του στο Facebook ο Δήμαρχος Νίκος Σταυρογιάννης παρουσιάζοντας την εικόνα εγκατάλειψης του οικοπέδου όπου θα χτιστεί το νέο σύγχρονο κλειστό κολυμβητήριο Λαμίας.

Ακούστε τι δήλωσαν οι δύο άνδρες στην κάμερα του LamiaReport:

Θυμηθείτε επίσης: Μπακογιάννης τρολλάρει Τσίπρα: «Ήταν δίκαιο, έγινε πράξη…» (ΒΙΝΤΕΟ) 

Σήμερα το ΔΣ Λαμιέων για την προγραμματική σύμβαση του Κλειστού Κολυμβητηρίου

Προσαρμοσμένη αναζήτηση