Ξεκίνησαν στο ΤΕΙ Στερεάς οι εργασίες του 19ου Συνεδρίου ESN

Δημοσιεύτηκε: Παρασκευή, 13 Ιουλίου 2018 16:55 Ξεκίνησαν στο ΤΕΙ Στερεάς οι εργασίες του 19ου Συνεδρίου ESN

22 ιδρύματα της χώρας συμμετέχουν στο 19ο Συνέδριο Συλλόγων Erasmus Student Network (ESN ) των Τριτοβάθμιων Ιδρυμάτων της Ελλάδας, που ξεκίνησε το πρωί της Παρασκευής (13/7) στο αμφιθέατρο της Βιβλιοθήκης του ΤΕΙ Στερεάς Ελλάδας στη Λαμία.

Παράλληλα συμμετέχουν εκπρόσωποι από συνεργαζόμενα Πανεπιστήμια της Ιταλίας, της Ελβετίας, του Βελγίου και της Ουγγαρίας.

Το παρόν στην πρώτη ημέρα των εργασιών έδωσαν,  ο Αντιπεριφερειάρχης Φθιώτιδας Ευθύμιος Καραΐσκος και η Αντιδήμαρχος Παιδείας και Πολιτισμού του Δήμου Λαμιέων, Βίβιαν Αργύρη, που μεταξύ άλλων τόνισαν πόσο σημαντικό είναι για την Περιφέρεια Στερεάς Ελλάδας και για την πόλη της Λαμίας να γίνονται τέτοιες δράσεις και για τη σπουδαιότητα του προγράμματος Erasmus.

Ο Πρύτανης του ΤΕΙ Στερεάς Ελλάδας ο οποίος λόγω των υποχρεώσεων της έκτακτης Συνόδου Πρυτάνεων Αντιπρυτάνεων δεν μπόρεσε να παρευρεθεί και να κηρύξει την έναρξη του Συνεδρίου, έστειλε γραπτό χαιρετισμό, στον οποίο τόνισε την θετική συμβολή που έχουν στις Ακαδημαϊκές Κοινότητες δράσεις σαν αυτή των Συλλόγων του Erasmus Student Network.

Το πρόγραμμα θα ολοκληρωθεί το απόγευμα της Κυριακής.

Προσαρμοσμένη αναζήτηση