Εκσφενδονίστηκε στην οροφή αυτοκινήτου – Τα στιγμιότυπα του εφιάλτη για τη συνοδηγό της μηχανής [pics]

Δημοσιεύτηκε: Σάββατο, 14 Ιουλίου 2018 13:03 Εκσφενδονίστηκε στην οροφή αυτοκινήτου – Τα στιγμιότυπα του εφιάλτη για τη συνοδηγό της μηχανής [pics]

Σοβαρό τροχαίο ατύχημα σημειώθηκε το απόγευμα της Παρασκευής (13-07-2018) στις 19.30 στη διασταύρωση των οδών Κ.Καρτάλη και Μαγνήτων στο κέντρο του Βόλου. ΙΧ αυτοκίνητο συγκρούστηκε με μοτοσυκλέτα μεγάλου κυβισμού.

Αποτέλεσμα ήταν η συνεπιβάτιδα της μοτοσυκλέτας, από τη σφοδρότητα της σύγκρουσης να βρεθεί στην οροφή του αυτοκινήτου. Αμέσως ειδοποιήθηκε το ΕΚΑΒ το οποίο με ασθενοφόρο έφτασε στο σημείο. Οι πρώτες βοήθειες μάλιστα παρασχέθηκαν στη γυναίκα την ώρα που βρίσκονταν πάνω στην οροφή του αυτοκινήτου. Μεταφέρθηκε στο Νοσοκομείο Βόλου όπου και νοσηλεύεται εκτός κινδύνου.

 
Οι εικόνες από το σημείο του τροχαίου

Θανατηφόρο στην παλιά εθνική οδό Λαμίας – Θεσσαλονίκης

Το τροχαίο έγινε μεταξύ Στυλίδας και Καραβόμυλου, κοντά στο κάμπινγκ, όπου ο 79χρονος είχε σταματήσει δεξιά στο δρόμο και κάτω από άγνωστες συνθήκες παρασύρθηκε από μηχανή που οδηγούσε 28χρονος Στυλιδιώτης στο ρεύμα προς Λαμία. Το αποτέλεσμα ήταν να τραυματισθούν και οι δύο και να χρειαστεί η διακομιδή τους στο Νοσοκομείο Λαμίας.

Δυστυχώς λίγες ώρες αργότερα στις 2:00′ περίπου το μεσημέρι, ο 79χρονος άφησε την τελευταία του πνοή, ενώ η ζωή του 28χρονου δεν διατρέχει κίνδυνο.

Πηγή: thenewspaper.gr newsit.gr

Προσαρμοσμένη αναζήτηση