Δύο άτομα ζητεί η Εφορεία Αρχαιοτήτων Φθιώτιδας - Ευρυτανίας

Δημοσιεύτηκε: Δευτέρα, 23 Ιουλίου 2018 21:07 Δύο άτομα ζητεί η Εφορεία Αρχαιοτήτων Φθιώτιδας - Ευρυτανίας

Την πρόσληψη, με σύμβαση εργασίας ιδιωτικού δικαίου ορισμένου χρόνου, συνολικά δύο (2) ατόμων για την κάλυψη αναγκών καθαριότητας, ανακοίνωσε η Εφορεία Αρχαιοτήτων Φθιώτιδας και Ευρυτανίας, για την έδρα της υπηρεσίας στη Λαμία.

Πιο συγκεκριμένα η μία θέση είναι για το Αρχαιολογικό Μουσείο Λαμίας και τον Αρχαιολογικό χώρος του Κάστρου Λαμίας και η δεύτερη για το Βυζαντινό Μουσείο Φθιώτιδας στην Υπάτη.

Η διάρκεια τςη σύμβασης θα είναι 18 μήνες.

Οι ενδιαφερόμενοι καλούνται να συμπληρώσουν την αίτηση με κωδικό ΕΝΤΥΠΟ ΑΣΕΠ ΣΟΧ.8 και να την υποβάλουν, είτε αυτοπροσώπως, είτε με άλλο εξουσιοδοτημένο από αυτούς πρόσωπο, εφόσον η εξουσιοδότηση φέρει την υπογραφή τους θεωρημένη από δημόσια αρχή, είτε ταχυδρομικά με συστημένη επιστολή, στα γραφεία της υπηρεσίας στην ακόλουθη διεύθυνση:

Εφορεία Αρχαιοτήτων Φθιώτιδος και Ευρυτανίας, Καραμανλή και Ζαφείρη, Λαμία, Τ.Κ. 35133,

υπόψιν κας Σταμοκώστα Αν. ή κου Καλαντζή Ηλία (τηλ. επικοινωνίας: 22310 47628).

Γράψτε το σχόλιο σας

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ: Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Η ιστοσελίδα "LamiaReport.gr" δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή. Δεν δημοσιεύονται συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια. Τέτοια μηνύματα θα διαγράφονται όποτε εντοπίζονται.

Προσαρμοσμένη αναζήτηση
Διαβάστε ακόμα
X

Developed in conjunction with Ext-Joom.com