Δήμος Λαμιέων: Αναστολή συγκέντρωσης αγαθών και αναβολή εκδηλώσεων

Δημοσιεύτηκε: Πέμπτη, 26 Ιουλίου 2018 07:58 Δήμος Λαμιέων: Αναστολή συγκέντρωσης αγαθών και αναβολή εκδηλώσεων

Τεράστια η κινητοποίηση απλών πολιτών - Καμία εκδήλωση με τη συμμετοχή του Δήμου μέχρι την Κυριακή 29 Ιουλίου.

Η στοχευμένη ζήτηση ειδών πρώτης ανάγκης και φαρμάκων σε συνδυασμό με την υπερσυγκέντρωση προσφορών από κάθε γωνιά της Ελλάδας, φέρνει προσωρινή αναστολή στη συγκέντρωση αγαθών για τους πυρόπληκτους της Ανατολικής Αττικής.

Εν αναμονή της απόφασης της ΚΕΔΕ και των κατευθύνσεων των συντονιστών που παρέχουν βοήθεια στο δοκιμαζόμενο λαό στις περιοχές Βουτζά, Μάτι και Ραφήνα, ο Δήμος Λαμιέων διαμέσου της αρμόδιας Αντιδημάρχου Βίβιαν Αργύρη ζητεί να διακοπεί προσωρινά η τροφοδοσία και να είναι σε ετοιμότητα αν χρειαστεί να επανέρθουν με συγκεκριμένα είδη που θα ζητηθούν.

Συγχρόνως εκφράζει τις θερμές ευχαριστίες του Δήμου για τη συγκινητική ανταπόκριση ανθρώπων που προσέφεραν ακόμη και από το υστέρημά τους, διαβεβαιώνοντάς τους ότι σε περίπτωση που δε χρειαστούν να προωθηθούν στην Ανατολική Αττική, θα ανακουφίσουν συμπολίτες μας που ενισχύονται από το Κοινωνικό Παντοπωλείο. Δείτε το σχετικό βίντεο:

Συγχρόνως με πρωτοβουλία του Δημάρχου Νίκου Σταυρογιάννη, όλες οι εκδηλώσεις που διοργάνωνε ο Δήμος μέχρι και την Κυριακή 29 Ιουλίου θα αναβληθούν και δε θα συμμετέχουν και σε καμία άλλη εκδήλωση σε ένδειξη πένθους:

Προσαρμοσμένη αναζήτηση