Εκτύπωση αυτής της σελίδας

Θέμα για τους πληγέντες της Αττικής στη συνεδρίαση του Επιμελητηρίου Φθιώτιδας

Δημοσιεύτηκε: Δευτέρα, 30 Ιουλίου 2018 12:46 Θέμα για τους πληγέντες της Αττικής στη συνεδρίαση του Επιμελητηρίου Φθιώτιδας

Σήμερα η προγραμματισμένη συνεδρίαση του στη Λαμία.

Η συνεδρίαση του Επιμελητηρίου  Φθιώτιδας θα πραγματοποιηθεί αυτή τη φορά στη Λαμία (Όθωνος 3), στις 18:00 με 13 θέματα στην ημερήσια διάταξη εκ των οποίων ένα από αυτά η παροχή βοήθειας στους πληγέντες της φονικής πυρκαγιάς στην Ανατολική Αττική.

Επίσης στα θέματα είναι κι αυτό της ΠΕΛ με την πρόταση Πιτσιόρλα.

Αναλυτικά:

1. Έγκριση των Πρακτικών των με αρ. 5/2-5-2018 και 6/6-6-2018 συνεδριάσεων του Διοικητικού Συμβουλίου.

2. Συζήτηση και λήψη απόφασης επί των διαλαμβανομένων στο με αρ. 31274/13-7-2018 έγγραφο του Δήμου Λαμιέων με θέμα: Πρόσκληση υποβολής προτάσεων στο Επιχειρησιακό Πρόγραμμα «Ανταγωνιστικότητα, Επιχειρηματικότητα και Καινοτομία» με τίτλο «Ανοιχτά Κέντρα Εμπορίου» για συμπράξεις Δήμων και Εμπορικών Συλλόγων ή Επιμελητηρίων. (εισηγητής κ. Σανίδας)

3. Συμμετοχή του Επιμελητηρίου Φθιώτιδας στην Διαβούλευση διαμόρφωσης της στρατηγικής της «Ολοκληρωμένης Στρατηγικής Βιώσιμης Αστικής Ανάπτυξης» (ΟΣΒΑΑ) του Δήμου Λαμιέων και του Σχεδίου Δράσης «Ολοκληρωμένης Χωρικής Επένδυσης» (ΟΧΕ). (εισηγητής κ. Σανίδας)

4. Συζήτηση για λήψη απόφασης για την οικονομική ενίσχυση των πληγέντων  επιχειρήσεων και κατοίκων από τις πρόσφατες φονικές πυρκαγιές στην Αττική. (εισηγητής κ. Κυρίτσης)

5. Ενημέρωση του ΔΣ για την απόφαση της ΔΕ για την επιδότηση συμμετοχής μελών του Επιμελητηρίου μας στο  «AGROfest ΣΤΕΡΕΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ 1Ο Πανελλήνιο Φεστιβάλ Γεωργίας & Κτηνοτροφίας».  (εισηγητής  κ. Σανίδας)

6. Ενημέρωση του ΔΣ για την απόφαση της ΔΕ για την συμμετοχή του Επιμελητηρίου μας στην 83η ΔΕΘ με περίπτερο 30 τ.μ. σε χώρο που έχει διατεθεί κατόπιν ειδικής συμφωνίας της ΔΕΘ με την ΚΕΕΕ. (εισηγητής κ. Σανίδας)

7. Ενημέρωση του ΔΣ για την απόφαση της ΔΕ για την συμμετοχή του Επιμελητηρίου μας στην έκθεση «Πολιτισμού – Τουρισμού – Γαστρονομίας – Οίνου» που θα διεξαχθεί 19-21/10/2018 στο Ζάππειο Μέγαρο στην Αθήνα επ’ ευκαιρία της διεξαγωγής  του «16ου Ευρωπαϊκού Συνεδρίου του Συμβουλίου Αδελφοτήτων Γαστρονομίας και Οινολογίας». (εισηγητής κ. Κυρίτσης)

8. Ενημέρωση των μελών του ΔΣ για τα αποτελέσματα της συνάντησης εργασίας που πραγματοποιήθηκε στα Τρίκαλα στις 14/07/2018 κατόπιν σχετικής πρόσκλησης του Προέδρου του Επιμελητηρίου Τρικάλων, με σκοπό τη δημιουργία Αγροτικού Δικτύου Ελληνικών Επιμελητηρίων για την ανάπτυξη της επιχειρηματικότητας και της εξωστρέφειας του πρωτογενούς τομέα και λήψη απόφασης . (εισηγητής κ. Κυρίτσης)

9. Συζήτηση και λήψη απόφασης επί του με αρ. 2/9-7-2018 εγγράφου αιτήματος του Πολιτιστικού Συλλόγου Δομοκού. (εισηγητής κ. Κυρίτσης)

10. Συζήτηση και λήψη απόφασης επί του από 12-7-2018 εγγράφου αιτήματος του Συλλόγου Επαγγελματοβιοτεχνών Μακρακώμης. (εισηγητής κ. Κυρίτσης)

11. Ενημέρωση των μελών του ΔΣ για την έγκριση του Ισολογισμού και του Οικονομικού Απολογισμού οικονομικού έτους 2016 από τον Υπουργό Οικονομίας & Ανάπτυξης. (εισηγητής κ. Ρίζος)

12. Ενημέρωση των μελών του ΔΣ για το αντίγραφο της κίνησης της Μερίδας μας στο Κοινό Κεφάλαιο του Ν. 2469/97 το χρονικό διάστημα 30/3/2018 - 29/6/2018 . (εισηγητής κ. Ρίζος)

13. Ενημέρωση των μελών του ΔΣ για την «Πρόταση Φορέων για την ΠΕΛ» όπως αυτή συνδιαμορφώθηκε στην από 25-6-2018 σύσκεψη που πραγματοποιήθηκε στο γραφείο του Περιφερειάρχη Στερεάς Ελλάδας καθώς επίσης και για τα όσα συζητήθηκαν κατά την πρόσφατη επίσκεψη του Υφυπουργού Οικονομίας και Ανάπτυξης κ. Πιτσιόρλα στην πόλη μας και λήψη απόφασης. (εισηγητής κ. Φλιώκας)