Πολύ ισχυρές καταιγίδες την Κυριακή - Ποιες περιοχές θα πληγούν

Δημοσιεύτηκε: Κυριακή, 29 Ιουλίου 2018 09:10 Πολύ ισχυρές καταιγίδες την Κυριακή - Ποιες περιοχές θα πληγούν

Έντονα καιρικά φαινόμενα κατά τόπους και στη Στερεά Ελλάδα, τις μεσημβρινές και απογευματινές ώρες της Κυριακής...

Όπως αναφέρει στην πρόγνωσή του ο μετεωρολόγος Γιάννης Καλλιάνος, και την Κυριακή, στις περισσότερες περιοχές της ηπειρωτικής Ελλάδας θα επικρατήσουν συνθήκες εξαιρετικά ασταθείς, με αποτέλεσμα να εκδηλωθούν από το μεσημέρι μέχρι και αργά το απόγευμα πολύ ισχυρές κατά τόπους καταιγίδες.

Στο επίκεντρο των καταιγίδων θα βρεθεί η ανατολική Στερεά και η περιοχή της Αττικής με κατά τόπους έντονα φαινόμενα ή ακόμη και τοπικές χαλαζοπτώσεις. Υπάρχει σαφώς ορατός ο κίνδυνος πλημμυρών για άλλη μια μέρα.

Οδηγοί προσοχή στο χείμαρρο του Ξηριά στη Ροδίτσα, αλλά και γενικότερα στους δρόμους όσοι θα ταξιδέψετε γιατί τα φαινόμενα θα έχουν ιδιαίτερη δυναμική.

Σύμφωνα με την ΕΜΥ

1. Την Κυριακή (29-07-18)

Κατά διαστήματα μέχρι αργά το απόγευμα η κεντρική και ανατολική Μακεδονία, η Θράκη, το βόρειο Αιγαίο και οι Σποράδες. Τις μεσημβρινές και απογευματινές ώρες πιθανόν και τα υπόλοιπα ηπειρωτικά και κυρίως η Στερεά και η Πελοπόννησος

2. Τη Δευτέρα (30-07-18) και την Τρίτη (31-07-18)

Τις μεσημβρινές και απογευματινές ώρες πιθανόν τα ηπειρωτικά και κυρίως η Μακεδονία, η δυτική και κεντρική Στερεά και η Πελοπόννησος.

Προσαρμοσμένη αναζήτηση