Ισολογισμός και «ΧΑΜΑΜ» στην Οικονομική του Δήμου Δομοκού

Δημοσιεύτηκε: Δευτέρα, 30 Ιουλίου 2018 12:09 Ισολογισμός και «ΧΑΜΑΜ» στην Οικονομική του Δήμου Δομοκού

Συνεδριάζει σήμερα Δευτέρα 30 Ιουλίου  2018 στις  13:30, στην  έδρα του Δήμου στο Δομοκό (αίθουσα συνεδριάσεων Δημοτικού Συμβουλίου) οι Οικονομική Επιτροπή.

Στην ημερήσια διάταξη είναι η συζήτηση και λήψη αποφάσεων για τέσσερα (4) θέματα, ανάμεσά τους η παραχώρηση των ιστορικών Λουτρών (Χαμάμ) στο Δήμο για την αξιοποίησή του και η σύνταξη του ισολογισμού - απολογισμού για τη χρήση του 2017.

Πιο αναλυτικά:

1. ΕΓΚΡΙΣΗ ΑΠΟΔΟΧΗΣ ΠΑΡΑΧΩΡΗΣΗΣ ΜΝΗΜΕΙΟΥ "ΧΑΜΑΜ" ΣΤΟ ΔΗΜΟ ΔΟΜΟΚΟΥ (σχετ η υπ αριθμ. 112/2018 αποφ του ΔΣ Δ Δομοκού)

2. ΠΡΟΕΛΕΓΧΟΣ - ΣΥΝΤΑΞΗ ΕΚΘΕΣΗΣ ΤΟΥ    ΙΣΟΛΟΓΙΣΜΟΥ  ΚΑΙ  ΤΩΝ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΩΝ  ΧΡΗΣΗΣ 2017 ΔΗΜΟΥ ΔΟΜΟΚΟΥ - ΥΠΟΒΟΛΗ   ΓΙΑ ΕΓΚΡΙΣΗ ΣΤΟ  Δ.ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ

3. ΕΓΚΡΙΣΗ ΤΕΧΝΙΚΩΝ ΠΡΟΔΙΑΓΡΑΦΩΝ ΚΑΙ ΚΑΘΟΡΙΣΜΟΣ ΤΩΝ ΟΡΩΝ ΔΙΕΝΕΡΓΕΙΑΣ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΟΥ ΑΝΟΙΚΤΟΥ ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΥ ΓΙΑ ΤΗΝ «ΠΡΟΜΗΘΕΙΑ ΜΗΧΑΝΗΜΑΤΩΝ ΕΡΓΟΥ ΚΑΙ ΣΥΝΟΔΕΥΤΙΚΟΥ ΕΞΟΠΛΙΣΜΟΥ ΔΗΜΟΥ ΔΟΜΟΚΟΥ».

4. ΕΓΚΡΙΣΗ ΔΙΑΘΕΣΗΣ ΠΙΣΤΩΣΕΩΝ ΠΡΟΫΠΟΛΟΓΙΣΜΟΥ ΟΙΚ. ΕΤΟΥΣ 2018

Γράψτε το σχόλιο σας

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ: Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Η ιστοσελίδα "LamiaReport.gr" δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή. Δεν δημοσιεύονται συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια. Τέτοια μηνύματα θα διαγράφονται όποτε εντοπίζονται.

Προσαρμοσμένη αναζήτηση
Διαβάστε ακόμα
X

Developed in conjunction with Ext-Joom.com