Τρία ΚΔΑΠ στο Δήμο Δομοκού

Δημοσιεύτηκε: Δευτέρα, 30 Ιουλίου 2018 14:13 Τρία ΚΔΑΠ στο Δήμο Δομοκού

Με την ευθύνη της νεοσύστατης Κοινωφελούς Επιχείρησης…

Πιάνει δουλειά η Δημοτική Κοινωφελής Επιχείρηση του Δήμου Δομοκού (ΔΗΚΕΔΗΔ) με την ίδρυση και λειτουργία τριών Κέντρων Δημιουργικής Απασχόλησης Παιδιών (ΚΔΑΠ) σε Δομοκό, Ομβριακή και Νέο Μοναστήρι.

Το 1ο «Κέντρο Δημιουργικής Απασχόλησης Παιδιών (Κ.Δ.Α.Π.)», μη κερδοσκοπικού χαρακτήρα, θα βρίσκεται στο Δημοτικό Σχολείο Δομοκού, το 2ο στο Δημοτικό Σχολείο Ομβριακής και το 3ο στο Δημοτικό Σχολείο Νέου Μοναστηρίου. Όλα δυναμικότητας 20 παιδιών.

Τα Κ.Δ.Α.Π. θα λειτουργούν καθημερινά από Δευτέρα έως Παρασκευή από 16.00 μ.μ. – 21.00 μ.μ.

Το χρονικό διάστημα κατά το οποίο τα σχολεία παραμένουν κλειστά , τα Κ.Δ.Α.Π. θα λειτουργούν πρωινό ωράριο ( 9.00 π.μ. – 14.00 μ.μ. ). Με την έναρξη λειτουργίας των ΚΔΑΠ και την πρόσληψη του προσωπικού η Δημοτική Κοινωφελής Επιχείρηση του Δήμου Δομοκού στο όνομα της οποίας εκδόθηκαν οι σχετικές άδειες, υποχρεούται να υποβάλλει στη Δ/νση Δημόσιας Υγείας Περιφέρειας Στερεάς Ελλάδας, ονομαστικό πίνακα προσωπικού κατά ειδικότητα και τη δύναμη των παιδιών κάθε έτος. Επίσης υποχρεούται να υποβάλλει πιστοποιητικά υγείας για όλο το προσωπικό που θα απασχοληθεί στο ΚΔΑΠ, στην Υπηρεσίακαι τα οποία θα ανανεώνονται, σύμφωνα με όσα ορίζει η ισχύουσα νομοθεσία.

Υπεύθυνος των ΚΔΑΠ ορίζεται ο Πρόεδρος της Κοινωφελούς και Δημοτικός Σύμβουλος Πέτσας Γεώργιος.

Προσαρμοσμένη αναζήτηση