Πήγαιναν διακοπές και είδαν το κλεμμένο αμάξι τους πάνω στο πλοίο

Δημοσιεύτηκε: Τρίτη, 31 Ιουλίου 2018 08:52 Πήγαιναν διακοπές και είδαν το κλεμμένο αμάξι τους πάνω στο πλοίο

Οι κλέφτες πιάστηκαν έναν μήνα μετά, αφού είχαν την "τύχη" να ταξιδέψουν μαζί με τον ιδιοκτήτη του αυτοκίνητου που έκλεψαν!!!

Υπόθεση κλοπής αυτοκινήτου εξιχνιάστηκε το μεσημέρι της Κυριακής (29/7) από στελέχη της Λιμενικής Αρχής Νέων Στύρων, στον οικείο λιμένα.

Συγκεκριμένα οι Λιμενικοί ενημερώθηκαν από μία γυναίκα και έναν άνδρα ότι κατά την επιβίβασή τους στο πλοίο ''ΜΙΧΑΛΑΚΗΣ ΙΙΙ'', το οποίο θα απέπλεε για την Αγία Μαρίνα Αττικής, εντόπισαν σταθμευμένο μέσα στο γκαράζ του, όχημα που έμοιαζε με άλλο, που οποίο είχε κλαπεί προ μηνός, από το σπίτι του άνδρα, και το οποίο είχε δηλώσει ως κλαπέν ο ίδιος στην Αστυνομική Αρχή Ηλιούπολης Αττικής. 

Οι άνθρωποι της Λιμενικής Αρχής Νέων Στύρων διαπίστωσαν μετά από έρευνα, ότι το όχημα έφερε νόμιμες πινακίδες οι οποίες όμως αντιστοιχούσαν σε έτερο όχημα, σε συνάρτηση με τον αριθμό πλαισίου και ως εκ τούτου, άμεσα από τη Λιμενική Αρχή εντοπίστηκαν οι φερόμενοι ως δράστες οι οποίοι είχαν επιβιβαστεί στο πλοίο.

Διενεργείται προανάκριση από το Α' Λιμενικό Τμήμα των Νέων Στύρων του Λιμεναρχείου Καρύστου, ενώ το Ι.Χ.Ε όχημα πρόκειται να αποδοθεί στο νόμιμο ιδιοκτήτη του.

Προσαρμοσμένη αναζήτηση